Taxi hem

Igår så när jag skulle börja traska hemmåt så fick jag sådan gräslig skoskav, men fick pusta ut lite på tåget jag kämpade minsagt för att komma dit. Men sen när jag hade tänk gå hem ifrån stationen så NE det gick bara inte hade så ont och blodet bara rann.. så jag fick ta mig en taxi hem :S... kändes lite pinsamt ni som vet vart jag bor vet ju hur nära det är ifrån stationen och hem till mig det brukar verkligen vara en lätt match att ta sig hem men inte igår, stackars taxi chauför som fick hoppa in i taxin och köra mig istället för att Sola:P


Sen kom jag hem och duschade och la mig på spikmattan en stund för att sen åka till Daniels mamma och äta varmsmörgås tårta så gott mums! Va mycket kul hade en massa å prata om hon och jag och planerade framtiden också=).. KUL


//

Denna ständiga Tävlingen

Idag så ställde ja klockan på 05.50 altlså ca 20minuter tidigare och gick ut och gick i 20 minuter i snabbt tempo och sprang halva tiden. Blev lite chockad över  att det var så mycket folk ute och motionerad kring ån vid den tiden faktiskt, men det va kul å få lite sällskap hehe..

Igår va det ju Engelska kursen på jobbet gick väl hyffsat men ja va rejält trött kan man säga så huvudet va inte mé ia alla lägen men det verkade som att alla va lite små trötta och fnissiga =) Men det va bra fick lära sig en hel del bra fraser och ord som man kan ha användning av!

Men vad ska man säga det är lika roligt varje gång på morgonen när man ska kliva på tåget denna ständiga kamp om vem som kommer på först, det är som att alla "kostymnissar, tanter, ungdommar ja alla tävlar om att få de bästa platserna och att komma in på tåget först jag har aldrig varit med om värre folk som knuffas och armbågar sig fram, så nu är jag me med i tävligen jag står på ett speciellt ställe varje dag där jag har räknat ut att tåget kommer HAHA man blir ju skadad..



                                                             
'I thinking of  you my honey friend 

Engelska kunskaperna ska sättar på prov

Snart ska mina engelska kunskaper sättas på prov, vi ska gå på affärsengelska kurs ikväll med jobbet, det är bra å frächa upp minnet lite med de olika engelsa fraserna. Så kanske jag blir grymast sen hehe NOT...

Annars har det inte hänt något denna dagen har ju jobbat senda kl 08.00 och får komma hem och sluta jobba kl 21.00 idag så det blir en lång dag för mig! 


// hej hej


Cykel misshandel

Så fräckt, min cyckel har blivit misshandlad inatt eller i helgen den blev nästan snodd men som tur är så dubbel låser ja cykeln, så dom orkade bara slå sönder 1 lås sen orkade dom säkert inte mer hehe.. HAHA där fick ni... Så nu så måste ja ju köpa ett nytt lås så dom inte tar den.

Sitter nu å strö kollar på fotbollen tillsammans med Daniel,

så bäst att ja hänger me i matchen

//

Utflykt till Kolmården

Igår va jag och älskligen och Kollberg och Linn iväg på en lite utflykt till Kolmårdens djurpark, va kanon vädret och alla djuren och showerna va toppen,

Jag blev ju helt kär när man fick gå in till getterna och mysa med dom jag bar upp dom och gosade även att man inte fick .. kunde inte hålla mig=) kände mig verkligen som ett barn själv va helt till mig hihi.. Så det va verkligen en kanon dag stackars Linn som fick köra hem och vi andra slocknade på en gång i baksätet, 
 
Min Kamera dog efter att jag tagit så mycket kort så det blev mobilkameran på slutet men det funkar iallafall;) så här kommer några bilder ifrån igår..

image66

image74

image68

image69

image70



image73

image75


image76
Ser det inte härligt ut=)=)??

Vad hände??

Jag laddade igår kväll efter det okända med att varva ner och göra mig iordning för natten eftersom jag skulle gå upp kl 05.10 så att jag skulle kunna vara någorlunda pigg idag, så jag gick och lade mig igemte Daniel som skulle kolla på Tv hade jag lovat så jag skulle försöka sova iallfall med tv på hög volym och ljust i rummet ifrån Tv men ja hittade ett par Öron proppar som ja stoppade in och la täcket över ansiktet vad gör man inte för att daniel ska få kolla på tv i sovrummet.. snällt va?? hehe

Klockan var ställd å allt men när jag vaknade så tittade jag på klockan då är klockan 06.30..... och jag börjar kl 07.00...GAHHH vad hände med min väcker klocka Alltså jag försov mig fick ringa till jobbet å säga att jag hinner inte komma till kl07.00 mitt tåg går ju 07.10 hehe sååå förvirrande det va.. jag som till och med hade laddad handväskan me allt som skulle me och matlådan var iordning så gick det så fel! Så nu är jag skit trött har ju stressat som en Tok fast jag inte hade behövt det för en kollega fick hoppa in istället för mig eftersom om man sitter själv mellan 7-8 så någon måste ju öppna å fixa.. så TACK! känner mig fortfarande lite förvirrad och inre stressad haha... sanna i ett nötskal detta har ALDRIG hänt förrut!






GÄSP på er//






Vad jag Tjöt...

Igår kväll satt jag och kollade på "Det okända" tror jag det heter på Tv4+ 2 programm den sista som började kl 20.00 tror ja!  Va det någon mer som kollade på det??

Ååå vad jag tjöt det va så hemkst, kunde inte hålla tårarna borta. Det handlade om ett ungt par på ca 26år som var utomlands och luffade, och hade tydligen en Italiensk granne på deras vandrahem som va helt galen som skrek och herjade, En morgon när tjejen öppnade dörren till deras rum så stod den galningen utanför och hade två stora knivar och så knivhögg han mannen i bröstet så han dog där utomlands.... Gahh så hemskt!

Sen kommer det skumma när tjejen kommer hem så fick hon en helt ny mobil som låg i en karton ni vet helt orörd, efter ett halvår så tänkte hon starta mobilen och börja använda den och då står det ett röstinspelning att någon har "tagit hennes mobil och spelat in något ni vet" INTE ringt in utan spelat inte på själva mobilen. Och det stod ett datum när det va inspelat och då var mannen redan Död.. MEN det va Mannen som pratade in i telefonnen där han säger "vad gör du" vad gör du" vad gör du"... sååå läskigt hon hade ju inte använt mobilen innan och han är ju död sedan två å tillbaka och när det röstspelningen spelades in så var han ju död... hur går det till???

Sen kom ju mediumet och började svara på alla hennes frågor som hon hade då till sin pojkvänn.. å dom va så himla kära å hon fick åka tillbaka till Sverige helt själv utan sin pojkvänn såå himla helst dom hade planerat att förlova sig på fredagen och detta hände på onsdagen så himla sorgligt Detta är ju sant det har ju hänt att han har blivit mördad m.m..

Men hur kom rösten till mobilen så skumt  man  fick till och med höra inspelningen och det lät som han va ansträngt när han sa "vad gör du" läskigt... och så himla sorgligt,

Finns det någon logisk förklaring?? 

Så himla mysigt

Nu så har mina föräldrar nyss åkt hem har varit jätte mysigt å haft dom här. Igår så björ vi på tre- rättersmiddag och sen gick vi en lång promenad och pratade och skrattade.

Idag åkte vi till Flygvapen muséet och D åkte flygplanssimulator såg skoj ut  gått lite på stan och varit ute och ätit och fikat så man är proppmätt phuu men det får man ta..

Men det bästa av allt vi åkte till Ikea idag me och våra stolsöverdrag hittade vi för 79:- St vilket klipp vi gjorde känns verkligen så himla bra.. sparade vi in några hundralappar för dom skulle egentligen kosta 150 kr så de blir ju lite pengar.. SÅ nu sitter dom på stolarna igen så fint så.. 

image63

image64

image65

Nu väntar vi på att Linn & Kollberg ska komma vi ska hitta på något ikväll kul och imorgon Blir det Kolmården har itne varit där sedan ja va typ 7år eller nått=)=)

Hatar små dissningar!!!

Hatar verkligen  när man får små dissar
känns verkligen inget roligt
¨känner man sig inte jobbig
på något sätt då eller
Å vem vill det
Inte ja!!




SÅ SÖT!

Fick precis ett sms av min Syster att hon ska bli kattägare på söndag hon har köpt en katt 


image62 

Så på Söndag kommer denna lille kabrat hem till hennes lägenhet i Malmö så himla gullig. visst???. Kom gärna med gulliga namnförslag det är en kille..

Tänk att snart har jag min första Vecka semester det är endast 36dagar kvar! å det är ju knappt ingenting kommer gå hur fort som hellst så himla härligt... och då hoppas ja på en utomlandsresa med D..

// hej hej


Längtar tills ikväll och helgen!

Fredagen är här å det är snart helg skönt! kommer bli en toppen helg helt klart Mamma å Pappa kommer ikväll så vi ska käka lite middag på kvällen sen kanske det blir en kvälls promenad vid ån=) Måste ju visa de finaste sidorna av linköping ju';)

Igår va jag helt slut tanken va att gå å fika me pluttan sarabelinda och sen gå en lååångpromenad men ja jag bangade på låånge promenixen :S! Så det blev bara fika Efter min bakadpotatis med skagenröra för endast 25kr så gick vi hem till mig och bytte till mjukis kläder och myste till sanningen ögonblick och lite stund på Schlager festivalen.. Det va mest Skit Bidrag utav det vi såg herregud vissa låtar alltså hur vågar man stå för en sådan låt å sjunga den... inför så mycket folk hehe men klart vissa tycker säkert att det är bra så det är Tufft att dom vågar stå inför så mycket folk=)

Så nu längtar jag tills jag får gå hem och ha en skoj helg! hihi


lite blandade bilder ifrån igår och resterande veckan


 
Här ser ni lite bilder ifrån spikmattan ... Och Ryggen hur mna ser ut efter ha legat på den i ca 20minuter=)


  Vårruset i måndags






Sarabelinda igår mysframför Tv


Som Sagt väldigt blandade bilder ifrån veckan som gått..=)


Sommar Present=)=)

Fått mig en sommar present av min Farmor idag=) Så himla snäll hon är Världens bästa farmor vill ja lova. Hon vet verkligen när det behövs uppmuntras. hihi..

Igår blev det mys ute i berga, hos hanna å Linn va mysigt fick mat och sen va tanken att vi skulle baka en Kladdakaka hmmm?? men det blev snarare en slga oboý sockerkaka men den gick ner den me.  Sen åkte ja hem¨å SOV va så himla trött.  Annars idag har ja inga direkta planer alls faktikst vad jag kan komma på nu men det fixar sig i slut ändan.


Längtar tills imorgon då kommer Mamma & Pappa hit ska bli kanon kul få lite Love:)

// Pussss

Vi firade minsann

Vi friade minsann igår hihi, gick och åt på Butterfly i linköping grillspett mums, Men innan det när jag kom hem så hade daniel satt ihop en låt till mig ni vet den där (Björn Gustavssons låten till Carina Berg) fast han hade samma melodi men gjort en egen text till MIG hehe så himla gulligt han hade verkligen lagt ner själen och den va skit rolig låten va liksom om saker som jag hade gjort och vad han tyckte om mig lite internt så där hehe så himla kul och mysigt... Världens finaste


image54



Ni måste se en skit snygg bild som min kompis sarah har tagit är så imponerad av henne hon är grymmast..,, snälla gå in å ge en kommentar www.sahara85.blogg.se/


// Hej svejs!


3,5 år

Idag är det 3,5år med Älskligen va tiden går fort helt sjukt ju, men känns ändå som jag har kännt honom i hela mitt liv och kan inte tänka mig ett liv utan honom=) Så ikväll blir det att fira kanske inte med Champaj precis men kanske lite extra middag eller något, man vill väl fira lite så det känns liksom eller:)??

Har varit på stan och köpt en ur läcker Blå jacka idag på stan känner mig hel nöjd ;) sen köpte ja en snygging jacka till D också hoppas han blir glad han har ju inte sett den än, rätt så snällt men va gör man inte för väldens bästa..

// Puss Hej

Snart är det dags

Snart så är det dags att springa Vår ruset, känner mig inte så laddad just nu faktiskt är trött.. men kommer nog bli piggare när man väl kommer igång=)

Skönt efteråt eller hur=)


// håll tummarna på att jag kommer att orka :S...

Lite Sovmorgon

Fick lite Sovmorgon idag börjar kl 11.00 känns skönt har jag nog aldrigt börjat den tiden, Det är för ikväll ska vi springa Vår Ruset i Norrköping, ska bli kul skönt att det är fint väder me hoppas verkligen det håller i sig..

Igår kväll så åkte ja i bilen en sväng hehe.. sen gjorde ja ett stopp hos camilla gick ut å gick säkert 7km, sen gick vi in och pratade och kollade på tv, mysigt.  Det är skönt för Kasper mår kanon bra nu han leker och busar nu så allt är bra med honom.. Men i veckan blir det å köpa nya stolar:S ...

Tänkte lägga in  ännu lite bilder ifrån helgen!



Carro Hjälper mig i köket till kvällen

 Sarah och Håkans goda Priness Tårta

 

// Ha en bra dag

Helgens tre-rätters middag

Tänkte skriva lite om helgen. i fredag hade jag tjejmiddag här, tre-rätters middag för mina vänner va hur mysigt och roligt som hellst, verkade iallfall som att alla tyckte om det;)??
 Sen vatt det Bk och en massa shake på dansgolvet kunde inte bli bättre=) lördagen så va det verkligen lungt hela dagen/kvällen satt å kollade på film gick promenad och gick hem till håkan och åt sarash och håkan hemgjode priness tårta:P mums så duktiga så!

Idag har jag haft yoga övningar på min spikmatta och lagat lite mat och haft det lungt och skönt, tänkte snart ge mig ut på en promenad faktikst så man kommer ut i friska luften.image50 
Alla ser väldigt glada ut på bilden, hehe Not, men ja kan lova att dom va det egentligen;)...hoppas ja:S..

ne gympa skorna kallar på mig:p

SKRÄCK MORGONEN!

Skräck! Det kan man lungt säga, jag vet inte vart jag ska börja eller beskriva känslorna som kom när jag vakande i Lördags, det va en Skräck syn...

I Lördagsmorse så sov  Carro och jag och Daniel i sägen och Daniels kompis ute i soffan, Vakande runt 10.00 tiden och hade varit ute dagen innan så va lite seg, men Carro sa att hon måste kolla upp tåg tiderna hem! så jag skulle hjälpa henne med datorn!,

Jag öppnade dörren från sovrummet till Vardagsrummet och det första jag ser är BLOD... det är blog överallt i hela lägenheten, i hallen köket och på toaletten, på tapeterna, elementen, gardinerna våra stolar mattorna.. Ja Överallt.:S..  å det va mycket! Då kom min Skräckänsla vad fasen har hänt, jag såg bara 1 katt den andra katten va borta, men sen så bara skrek vi på daniel och daniels kompis att dom fick leta efter den andra katten.. och då som tur va hittade dom han och han hade skyrit sig på en kanske "ljusstake" så det va inte så farligt sen som tur väl va! Så det va bara att städa HELA lägenheten slänga alla mattor och stolarna och skura alla väggar och golv och dörrar..:(...

Fattar inte att det kan ha kommit så mycket blod från en lite  katt.. sen va verkligen otäckt att öppna dörren å se allt detta Kaos.. när man inte vet vad som har hänt... som tur är så är katten bra igen, springer och lekar=)

Men det blir att köpa nya storlar mattor m.m... mindre roligt kan ja säga!
 
Jag tog lite bilder på hur mycket blod det va överallt men kanske inte så bra å lägga upp dom här!

// Det va min skräcka morgon... Ussch!

Sommar Erbjudande!

KÖP 1 Gelly och få 1 Lip på köpet-- Är du interesserad kontakta mig!

Tänkte passa på att skriva till alla er som läser att JUST NU så har jag ett erbjudande, Tänker på att snart är sommaren här och man måste ju skydda sin kropp,  KÖP 1 Gelly och få 1 Lip på köpet
Alla känner säker till att aloe Veran är väldigt bra mot våran hud både invrtes ocu Utvertes. Aloe veran har en nartulig läkningsförmåga vilket gör att vid brännskador, skärsår m.m renar såret och hjälper till att läkningsprocessen går fortare.


Nu till sommaren är det ju perfekt om man bränner sig i Solen, helt underbart känns nästan som kylbalsam på huden och den hjälper huden är läka ifrån "brännskadorna" Likaså har aloe veran nartuligt ämne som gör att Klådan försvinner om man t.ex har ett mygg bett eller om man får ett getingstick,

"Plantan på tub" innehåller 100 % stabiliserad Aloe Vera Gel och är lämplig från topp till tå. Använd Gelly på t ex torr hud, på svullnader under ögonen eller efter solbad. Gelly lugnar och ger näring. Den är antiseptisk och innehåller inte olja


Aloe Vera Gelly



Läppbalsam med jojoba och bivax som fuktar och mjukgör torra och nariga läppar. Aloe Lips innehåller inget tillsatt vatten. Ger dina läppar fin glans. 4,5 g. Är en liten och smart produkt som man ofta bär med sig, fungerar bra om t.ex får klåda eller ett stick.

Aloe Lips



Andra erbjudande gå in på
www.sahara85.blogg.se/


åå fantastiskt

Ååå kommer precis ut ifrån duschen nu efter att ha legat på spikmattan i 20min=) Känner mig faktikst helt slut nu, är så mycket som händer i kroppen mne en himla härlig känsla kunde inte ta några kort, va ingen som kunde ta på mig så får lägga upp lite bilder nästa gång=) Är jätte nöjd verkligen!


Har stätat hela lägenheten idag igen dammsugit och dammat och moppat duktigt va! skönt å sluta tidigt så man hinner me sitt liv, 

Ne nu ska jag fortsätta fixa här hemma

//

Spikmattan!

Nu änteligen ligger det ett brev ifrån posten till mig, där det står att jag ska hämta ut ett paket;) Hmm va kan det vara jo det  måste ju var SPIKMATTAN,=)==) Så jag vet precis vad jag ska göra när jag kommer hem åka och hämta den.. tänkte ja måste ju lägga upp lite bilder när jag ligger där på den berömda spikmattan som jag har tjatat om så mycket.... Får vi hoppas att den hjälper mig spännande!


shakti2

På min lunch va jag och Shopade lite på Ginatricot hade 50% på vissa varor, bra Ju!
Visserligen köpte ja inget på rean men hittade en jätte fin blå tröja snyggt när man blir lite brun=) och en vit kofta så det blir nog bra å bli lite sommar fin=)

Ska bli så himla kul imon ska ja lite tjejmiddag hemma hos mig, så hoppas på lite fint väder me så det bli extra skoj å parta=)

//

Ett Gott Skratt Förlänger Livet!

Jag vet att detta klippet är gammalt men jag är tvungen att lägga ut den ialfall, jag kan inte sluta skratta åt det iallfall.. Ett gott skratt förlänger ju livet HAHA...




Det måste väl vara någon med än jag som skrattar åt detta eller??? hihi

En tidig morgon bild

image49


Tog en bild idag Morse  på stångån på vägen till stationen, Ganska så fint va? Är rätt mysigt å vara upp så tidigt knappt inget folk ute då och inga bilar känns som man äger hela vägen och gatorna då hehe.. Och alla Fåglar kvittrar mycket härligt.. Igår så fick jag ett städryck när jag kom hem 21.40 :S så jag tog tag i det mesta och drog med mig daniel på lite fixa hemmet kväll=) Det blev väldig skillnad så skönt å vakna upp när det är lite i ordning, inte för att vi inte brukar ha i ordning vi har det ganska så städat hemma hos oss, men små krafs va skönt att bli av med.

Efter städningen blev det att soman till Sex in the City någon som såg slutet :S??  Men vakande i natt kl 04.00 av att Tv stod på på högsta volymen.. WHAT? Så jag petade lite på Daniel å sa att tv är på.... ussch va dum ja va men min hjärna funkar inte på natten när jag sover så daniel pallade sig upp och blev lite arg och sur på mig för att han fick gå upp.. hoppsan :S,

Dags att plocka fram lite frukost här på jobbet

// sanni


Godmorgon alla Glada!

God morgon alla Glada! Idag så vakande jag innan tuppen kan man säga =) Men ja känner mig rätt så pigg än så länge iallfall,

Här är lite bilder ifrån gårdagen när jag lunchade med vännerna

     


Kisss sanni

Vilken härlig dag

Vilken Härlig dag det har varit idag,  ställde klockan på 08.15 sen tog jag på mig gympa skorna och sprang i en halvtimme jätte skönt sen va det bara hem å duscha och äta frukost,

Sen skulle ja till sjukan igen till astmaläkaren för att kolla upp min lungkapasitet så att jag inte hade någon infektion eller har astma men jag va frisk som en nötkärna sa hon, så va ju skönt å höra! Men trycket över bröstet är fortfarande kvar och väntar på en utredning:S...

Sen mötte jag upp Sarah och så gick och gjorte lite hemliga saker =)=)=)=)... KÄNNS SÅ HIMLA BRA! JIPPI
Gick på stan en sväng och kollade upp lite nya dukar m.m till hemmet kände att jag behövde friska upp lyan lite så ska hem sen å pyssla lite ska bli kul.  Vi träffade Lydia,erika,sarabelinda och heidi och lilla söta ludde på stan och tog en lunch mums, va verkligen jätte mysigt att träffa alla och luncha är itne ofta jag kan vara me på sådant:(.. men idag så hihi.. Tog lite söta bilder me som ja ska lägga upp sen så fort jag har min sladd till mobilen.

Ska jobba kväll ikväll så känner mig inte så sugen på att sitta kvar här till kl 21.00 :/

Ha det bra så länge Puss å hej!


Klocka!

Hallo ser ni jag har fixat mig en klocka på bloggen under min profilbild Helt själv

GRYMT sanna!

På Fredag kommer Carro hem till mig så Mysigt ska bli jätte kul å träffa dig igen känns som evigheter sen sist ju:(..

Jag tycker det är lite konstigt att jag inte har fått mina svar ifrån sjukan än kan det ta så här långt tid eller?? Hm skumt men på ons ska jag dit igen till en Astmaläkare denna gången för att kolla om jag har Astma... hoppas hoppas inte...

Ne nu ska jag ta och äta mina köttbullar och potatismos


Känns ihela kroppen

Oj känns i hel kroppen nu efter träningen igår, men en skön känsla vill ja lova hehe.. Igår så tränade jag gick hem och duschade vinkade till sarah och håkan genom fönstret som spande in min granne som satt naken framför datorn:S hmm?? hehe vilken tur att ja inte såg hehe...

Ikväll kommer hjärtat hem ifrån Storstaden, får se hur det har gått med affärerna;)..Annars idag har ja inga direkta planer än med det kommer nog under dagen kan ja tro,


Här är lite bilder ifrån söndagens picknik






 Ser ja inte lite rädd ut nästan??





Härligt med sommaren, hoppas bara värmen kommer tillbaa snart:S..

Ny arbetsvecka!

Då va den en ny arbetsvecka framför oss! Dock inte lika varm dag idag som igår:( Men äh! det kommer SOL...

Idag så jobbar ja 8-17 så känns helt okej, ikväll ska jag förmodligen träna kick and box:) jippi!! Annars blir det nog lungt D åker ivägg till stockholm ikväll och ska sova på hotell och gå på möten å fixa..

igår kväll så blev det en film och mys med Chikita och daniel i soffan! sen kom Simon förbi en sväng mycket trevligt, sen gick jag på en kvällspromenix med chikita mysigt med hundar.. hon verkade trivas hos mig låg på mig hela kvällen:)

Ha de fint//

Hundvakt!

Tjaoo nu har jag nyss kommit in ifrån värmen, men vill lova att det inte va så mycket svalare inne i lägenheten puuh, men härligt ska INTE klaga sak ju bli dåligt väder nu i veckan:(:(..

Idag är jag ju som sagt Hundvakt jätte mysigt vi har varit i Gamla linköping och gått en sväng kollat på djuren och myst, sen åkte sarabelinda och jag till stan och köpte grillad kyckling och lite annat gott sen gick vi till parken med Chikita och åk och solade och busade lite... Sen kom Linn Kollberg och Daneil förbi med lite Kaffe och en kaka mysigt =) en helt underbar dag! synd att inte sara kunde hon va tvungen att plugga:( hon är så Grym!! ... Tack sarabelinda du är världens härligaste så rolig=)

Så nu är jag lite seg ska faktiskt ta och kika på en film med D :S... nu slappa lite sen blir det promenix med chikita igen hihi... skojj å vara hundägare, jag läääängtar så tills jag köper mig en egen vovve, med det får drlöja ett tag.

kommer en bilder ifrån dagen!

image39

Gårdagens kväll

Igår var v hos cammi som fyllde år va rikigt trevligt va en massa tjejer som satt och tjötade och sjöng sing star och åt tårta kan det bl bättre hehe...

Kul  prata med tjejer som man inte träffar för ofta:(.. men det hoppas jag det blir ändringa på för alla är så himla goa.. Sen p kvällen så bangade sarabelinda och ja på utgång så vi gick och åt kebab iställe hihih gott giot..

image35

  

Hr är li bilder ifrån kvällen!



Idag ska ja vara Hundvakt åt Chikita daniels mammas hund så ska strax åka och hämta henne sen ska sarabelinda och jag gå i gamla linköping och strosaoch mysa! sn kanke lite solning me förså vad som händer Ut i solen ska jag iallfall =)...


Hej hej


Liter bilder ifrån grillnignen


   

 






Här är lite bilder ifrån igår grillningen,


Sitter ute på min ballkong har precis varit och hälsat på Håkan och Sara som är precis mitt emot min ballkong så har solat lite där och nu är jag röd som en kräfta hehe det lägger sig snart till brun härlig fin färg:) Så nu är jag inne och tar en paus ifrån mitt solande! Ikväll blir det kalas Cammi har fyllt årså vi ska fira henne ikväll me lite tårta och dricka sen kanske Utgång!" men vet inte hur jag gör än får se lite, kul ska det bli iallfall kommer lite nytt folk för mig iallfall Kul,


Ne nu är det bäst jag går ut i solen igen och får mig lite bränna hihi....

// Hej hej

Lördagsmorgon med frukost på ballkongen

Då har jag vaknat på lördasgmorgonen, kan inte sova längre vilket jag ändå tycker är skönt så man kan utnyttja dagen till MAX:) men i min lägenhet är vi inte alltid eniga om det hehe.. finns ju vissa Sjusovare;)...

Igår vatt det grillning nere vid stångån och sen vidare till Storan, Grymt härligkväll.  Vi satt och tjötade lite jag håkan sara och daniel, sen kom Hanna och Johan förbi en sväng mycket trevligt!  Va sådant himla härligt väder igår me det va smockat med folk som grillade och sjng och hade det mysigt vid stångån kanon idé!

Hade tänkt lägga upp bilder från igår, men ahhh det går inte något fel på sidan tror ja så jag får vänta med det försöker lite senare igen när jag har med tålamod kanske;)

Nu ska jag laga lite frukost och sätta mig på min mysiga ballkong och njuta hoppas att jag har någon att njuta frukosten med, får skrammla lite i kötet;)... Nedå jag ska vara tyst och låta sjusovaran sova hihi..




Nu är den köpt=)

HIHI känner mig som barnen på Julafton NU har jag gjort en beställning på en SPIKMATTA=)




Här är den ser skön ut jag valde en rysk spikmatta, skulle tydligen vara lite bättre och komma åt på flera punkter i kroppen. Jag valde den oranga för:
 

Den oranga färgen är glädjens färg och står för lust, kreativitet och andlig medvetenhet. =)



De 6000 akupressurpiggarna gör Shakti spikmatta till ett mycket effektivt verktyg för att lösa spänningar och ge djupavslappning.

Shakti frisätter stora mängder endorfiner, må-bra och lycko- hormoner som ger kroppen återhämtning och vila. Ditt välbefinnande kommer att öka vid regelbunden användning, både fysiskt och mentalt.

Spikmattan ökar blodcirkulationen och syreupptagningen.

Används vid: stress, sömnbesvär, spänningar, ryggskott, ischias, migrän, depression, låg energi, träningsvärk mm.

Kanon kul ne nu ska jag ut i Solen å gotta mig..


Fokusera på det som är bra i Livet!!

Det är lite lustigt med folk ibland, Är men nöjd med sitt liv så finns det folk som ifrågasätter en för det och undrara varför man inte går och ältar saker eller varför man inte har några större problem m.m, och en Del kan till och med gå runt och tro att man förtränger något? Är det inte konstigt eller??


jag tycker iallfall att man ska fortsätta på det spåret att vara sådär härligt nöjd och lycklig om man väljer att vara det det måste ju vara underbar känsla eller?  Men frågan är då varför finns det då folk som tror så att man  förtränger saker och ting?? Någon som har ett svar på det????


Jag har hittat en bra övning  så man kan fortsätta höja Livskvalitén genom att ställa frågor til sig själv och fokusera på det som är utvecklande och Positivt


*Vad är du mest stolt övet ditt liv just nu?
*Vad är du meest nöjd med i ditt liv just nu?
*Vad är du taksam över i ditt liv just nu?
*Vad känns spännande i ditt liv just nu?
*Vad känns viktigast i ditt liv just nu?
*Vad njuter du av mest  av i ditt liv just nu?

För jag anser att vi har ett eget ansvar för hur vi vill leva och uppfatta våra Liv,  är det någon som håller med mig? eller har någon annan synpunkt?









(betyder inte att folk i min omgivning ifrågasätter folk som är härligt lyckliga)


Fredag skönt!

Fredag i dag änteligen känns skönt  att kunna sova ut imorgon!  Ikväll blir det grillning med Håkan och Sarah vid stångån så mysigt det ska bli, 


Idag blir det jobb 8-18 så en låångt dag alltså, men har två timmars lunch så kan man sitta ute i det vackra vädret idag, Tänkte hitta en fin present till Camilla och kanske något snyggt å ha på sig!
Pollen pollen i luften var tvungen att springa iväg till Apoteket nyss för att köpa mig allergi nos-dropps så att jag kan andas normalt igen hehe.. Ussch det är pest man blir verkligen trött och nedsatt av detta...

Men man ska inte Klaga det är sol och varmt ute så härligt!

Ha det varmt och skönt nu
Puss&kram

Blommaster!!!!

image25

Haha Ja ni ser själva sanna har tagit och blivit blommaster, Jag är verkligen inte händig av mig alls men idag fick jag ett VÅR ryck jag planterar blommor på våran ballkong och gjorde den fin Härligt..

   Så blev resultatet sen vet det ser inte så fint ut med det blir nog bra har precis vattnat dom och vattande visst på dom så dom kroknade lite :P... Inte lätt haha... men dom ska resa på sig snart sa dom på blomaffären!

Efter min planetering blev det matlagning potatis och köttgryta jag börjar bli riktigt grym på alla hurhålssylor nu, ne men idag orkade ja inte göra något speciellt ville bara vara lite själv å fixa.. det kan man Få!


Ne nu ska jag hoppa in i duchen

Så Söt sugen..:P

Nu så va min lunch slut, å dags att börja jobba igen, blev en sallad på paus gott! Men nu blev ja såååå söt sugen så hoppas på en glass nu efter maten det är jag värd känner mig lite kraslig idag kanske beror på dålig sömn eller Pollen haha kan nog vara Pollen känns så! Man blir verkligen hängig och trött har ju fått börja äta lite allergitabletter segt:(...

   Skulle verkligen inte sitta fel nu:P eller?




Men solen skiner å allt känns bra men ingen träning blir det för min del idag inte som det känns nu iallfall,  tar det nog lungt kanske umgås lite med D, va ett tag sedan nu känns det som,


// Va ute å njut av solen

Tips hur man lättare kan somna!?

Fick ett litet Tips på hur man skulle kunna somna lättare om man har lite svårt att somna ibland, Vet inte om det funkar har inte själv så svårt att somna, Så har inte kunnat testa det men det kan ju vara ett bra tips för vissa som har lite svårt,

Gör så här
Låt oss säga att du tänker på vad en arbetskamrat, eller chefen, sa på jobbet.
Eller på vad en viss person menade i en viss situation.
Ändra inte på vad du tänker och ältar utan på sättet du gör det på. Gör allt likadant - fast i slow motion.
När du är trött reagerar du långsammare, du utför allt långsammare och du tänker långsammare, så i stället för att vänta på att bli trött så gör du som du gör när du är trött, så blir du också trött.


Exempel:
Vad menade egentligen chefen när han sa "Den kan göras bättre" Vad menade han? Kan jag göra den bättre eller var jag inte tillräckligt bra?
Ta alltihop i slow motion, lägg gärna in en fejkad gäsp.


"vad.......menade...........................han...................................egentligen...
.................................(gäsp).................................när.............han..................
............sa........................den...........................................kan........................
....................................................göras............................................................
.......bättre........................................vad..............................(Gäsp)............
............................menade.......................................................han?...............
.....................................................kan.......................jag..............................
.............................göra.........................................den....................................
.........................bättre?.........................................eller..................(gäsp)
...............................................var........................................jag.....................
.......inte.........................................................................................tillräckligt
........................................(gäsp).............................................................bra"

Grubbla i slow motion tills du somnar.


Låter faktiskt lite kontigt men Ja det kanske Hjälper för någon?? Själv har jag ju mina egna knep om jag inte kan somna=)


Hoppas nu att ingen kommer att ligga sönmlös i fortsättningen hehe..




Är så himla trött

Godmorgon, 

Ååå idag är jag sååå himla trött ville bara ligga kvar i sängen när klockan ringde 05.00 :S Fick verkligen dra upp mig själv idag,

Sol även idag härligt idag jobbar ja bara till kl 16.00 så det känns skönt hoppas dagen går fort så det blir fredag snart.. 

Idag är väl tanken att kanske träna och sen får jag se vad som händer och om det ens händer något!








Hoppas ni har sovit gott!






Att äta för de små grå!

Kom på att innan så satt jag och läste i en tidning (PS) att man kan äta sig smartare, Hmmm stämmer det tror ni?? Så här stod det

* Du blir mer uppmärksam
1-2 koppar kaffe, särkilt efter lunch höjer alltså bevisat din professionella vaksamhet

* Du klara stress bättre
Vitamin B5 kallas antistressvitaminer finns speciellt i Advokado och svamp. över huvudtaget är det bra att äta frukt och grönt för att återställa balansen.



*Du lär dig enklarare nya saker
Genom att äta mycket blåbär, (en bra idé kan vara att göra en blåbärs drink på morgonen)

* Du får lättare att placera ansikten och hitta rätt ord
Kolhydratrik kost med lågt GI, tex. fullkornspasta och råris ger hjärnan kontunueligt tillskott av Glukos.

Kanske kan stämma vad vet jag men kan ju vara roligt å tänka på t.ex när man är stressad,

"Så är det äter man ordentligt med kolhydrater till frukost med lågt GI, så klarar man bättre av jobb eller skolan! T.ex Gröt, Musli"


Nu fick vi lite å klura på kan det vara så!??


 




Segla i Kroatien

Nu har jag kommit hit till jobbet igen ska jobbakväll ikväll känns inte så lockande när man hellre sitter på en uteservering och roar sig,

Va på stan en sväng med Linn mycket trevligt gick å pratade å tog oss en glass i solen, härligt! Hoppas vi kommer träffas lite mer nu=)

Hade tänkte åka på en rest resa V 27 med Apollo till Kroatien så kan man åka iväg å Segla där i en vecka ( Har någon gjort det??)men det var fullbokat just den veckan det tog precis slut i början på veckan:(:(... NEJ..... hade verkligen varit mysigt! Men nu får vi åka någon annanstans å mig gör det inget bara skönt å komma iväg!

Hörs snart igen!!


Solen skiner och Himmeln är blå

God morgon allesammans! Vilken härlig dag det är idag, solen skiner blått på himmelen och jag har sovmorgon=) Har redan hunnit äta frukost städat och lagat min Lunch idag, (fisk och potatis)är jag inte effektiv eller??

Idag ska jag gå ut och gå med linn(har verkligen inte sett henne på säkert två månader ändå bor vi ganska nära fyfyfy på oss)  sen hoppas jag på en glass på stan men det vet hon inte om att jag vill än hehe så vi får väl se vad det blir, Sen efter det är det dags att åka å jobba igen:( dock inte lika roligt inte nu när det är varmt och skönt ute,

Förresten igår var jag och tränade Skivstång hette det, Hmm jaa det va jobbigt man lyfte en stång med vikter på va allvarligt talat inte så grym på det! sarabelinda såg lite proffsigare ut minnsann;).. Så idag har jag sååååånnn träningsvärk i benen och magen


 
     
Är en väldigt gammal bild på Linn och mig




Ne nu ska jag fixa det sista och ge mig ut i solen!






Rensa bland dina minnen!

Minnena gör dig till den du är, Lyckliga minnen peppar och lyfter dig, medan de dåliga kan hålla dig fast vid negativt tänkande och styra dig fel i livet. Andvänd dina minnen och få ny kraft

Fick små kräm burkar i butiken=)

Snart är det verkligen sommar, bad, grill och solbrända kroppar härligt!

Ska verkligen njuta av varende solstråle som jag får på mig hehe! snart dags att börja leta bikini för min  del, har inte hittat någon kanon snygg än, så jag får väl leta lite till=)

Förresten jag glömde å säga att igår på min lunch så gick jag å strosade runt lite men sen så gick jag  in i en liten smikaffär nära mitt jobb tänkte gå in och kolla på en Conceler, bara om dom hade någon bra! 

Sådan himla bra service blev verkligen imponerad av hennes kunskaper kul, Jag hittade min conceler men ville vänta med att köpa den men istället så fick ja en massa små hud kräms prover med mig hem som jag skulle testa,

Hon gjorde ett test på mig vilken hud typ jag hade med någon maskin jätte kul å veta! jag hade väldig bland hud, så nu ska jag smörja in å tvätta å fixa så får vi se om det blir något bra resultat! det va märket kanebo ( om det stavas så) Någon som använder det märket??

 Kanebo Sensai Emulsion II 40ml    Kanebo Sensai Cream


Ne nu ska jag snart ut på min snabb lunch, ska hinna köpa lite grönsaker till mina biffar som Älsklingen ha gjot, så duktig så=)

Mys mys i soffan

Nu har jag kommit hem ifrån träning och tagit mig en dusch härligt, känns skönt! Så nu sitter jag och slappar i soffan med kissen, Koller på Filip och Fredrik å vad det programmet nu heter ??hehe konstiga människor det finns, Lite roligt å se faktikst, ne nu ska ag borra ner mig i soffan

image23

Mys mys

God natt

Ikväll blir det träning!

Fick inte spikmattan  :( någon som redan har lagt ett alladeles för högt bud så jag får leta vidare för jag ska HA en!
Någon som vet någon affär som kanske säljer en i Linköping??


Snart så slutar jag för denna dagen, skönt! har ringt på som bara den idag:(, jobbigt med mitt bröst och hals som fortfarande inte har blivit bra gahh blir så irriterad för det är verkligen så himla ansträngt när jag pratar och det är ju det ända jag gör på dagarna, vet inte hur länge jag orkar gå såhär faktiskt!,

Ikväll så blir det träning med sarabelinda skönt å komma igång faktikst så jag inte blir hellt förslappad, 




...


Ha en bra kväll//


SPIK MATTA

Nu sitter jag här på jobbet, å jag bara känner hur hela min kropp INTE mår bra av att bara sitta stilla hela dagarna ussch! Så Idag bestämde jag mig för att lägga ett bud på tradera på en Spikmatta, Den ska vara bra för så många saker så jag måste ju bara ha en helt klart!, jag leder budgivningen än så länge men den slutar i kväll kl 22.00 så håll tummarna för att jag vinner=)

Spikmatta - Den svenska varianten

Är det någon som vet någon som säljer så man kan få tag på en tidigare kanske??


Den ska öka blodcirkulationen, och trycka på olika punkter i kroppen och ge en avslappnande känsla! hur bra som hellst få sin egen massage när man vill och bli avslappnad och härlig i kroppen då skulle nog min kropp må bra av=)




Det ser ganska så skönt ut eller:S???


Helgens Impulser

I Fredags så jobbade jag kväll tänkte att å det kommer bli en tråkig dag/kväll! Men icke då kom sarah på att Suchi kan vi ju fira med, så det gjorde vi sara och sarabelinda och jag gick till Kicko bar:S hette det så?? ja en restaurang iallfall sen efter det gick vi hem till å myste lite me film och små prat i sängen=) 

På lördagsmorgon så cyklade jag bort till affären och köpte färsktbröd till flickorna det va mums! Snällt va=)?? Tänk va roligt om vi hade bott tillsammans haha, sen kramde vi hejdå till sara som va tvungen att åka å jobba! :(...  Så sarabelinda och jag åkte (impuls greje) till Rosenlundsbadet i Jönköping och badade på Ralaxen, bubbelpool, doftbasu, varmvatten basänger, och Bastu extrem har ni gjort det innan??

Man sitter iallfall i en vanlig bastu sen så kommer en  ledare in med oljor i vattnet sen häller hon på en massa vatten så det bli kokhett sen viftar hon med en handduk så man får som vågor av hetluft, kanon härligt mna känner sig jätte fräch efteråt och pigg blir man,


Kolla bilderna! fint va??

  Avkoppling i relaxen. Foto: Sam Sjöstedt Relaxen. Foto: Thomas K:h Andersson Avkoppling i relaxen. Foto: Sam Sjöstedt

sen fick vi ännu en impuls grej att åka iväg till nässjö och Festa när vi va så rena och Fina hehe så det  va förfest hos Anna sen en raggarunda i bilen innan vi blev utkast mitt i stan hehe.. Sen vill ja lova att det några som shakade loss på dansgolvet undra vilka det kan ha varit;)...



image20       image21

Mina Härliga tjejer=)

// ha det fint


Valborg

Nu var man tillbaka på jobbet efter en dags ledighet, Valborg va jätte skoj, vi va på grillfest och sen vatt det party på Harrys det va roligt,

Igår vaknade jag runt 12.30 :S såå länge har jag nog aldrig sovt fick nästan lite panika vad ska hända med dagen men daniel å jag åkte till gamla linköping tanken va att vi skulle gå på Fenomen magasinet men det skulle precis stänga för dagen sådan otur:(, Så det blev en runda bland djuren mitt i naturen. Sen gick vi till choklad fabriken å köpte Center och gick hem och myste framför en film i soffan!

Idag är en MYCKET MYCKET bra dag! det händer saker i mitt liv det gör framsteg hela tiden och det närmar sig hela tiden känns mycket Kul,

Ikväll blir det att sitta här på jobbet å tråka en fredag kväll :( men äh det känns inte så farligt har lite å pyssla med så det går rätt så fort, och sen ikväll ska ja träffa mina Änglar och äte ute på Wasabi We like:) 

D är på kryssning så det blir å sova själv! hoppas han har det kul, det tror ja sådan partyprisse som han är;)


image16


image17

image18

image19


Lite bilder som summerar kvällen, Kul som tusan va det hehe=)

RSS 2.0