Polaritetsterapi


Igår va den en härlig dag kom hem och fick sätta mig i soffan då har min Älskling skrivit och spelat in en låt till mig... jätte fint va det =)=) blev så himla glad!....

Sen gjorde vi lite mat och myste till programmet färjan tillsammans där han va med i:s... eller bara en lite del men förmodligen kommer han vara med flera gånger haha... Kul, Sen va ju tanken att S och jag skulle gå ut och få lite luft  snacka av oss lite men det blev inget av det::(:(:(...


Sen ikväll är jag väldigt förväntansfull jag ska nämligen på Polaritetsterapi, detta hittade jag på internet:

Polaritetsterapi: det är en avancerad typ av kroppsterapi som går djupt in i energisystemet och är bra för såväl fysiska som psykiska obalanser.
Den balanserar de elektromagnetiska energiströmmarna som flödar framlänges och baklänges i den mänskliga kroppen.
Behandlingen går till så att terapeuten genom olika trycktekniker, töjningar, skakningar, samt lätt beröring försöker balansera upp eventuella obalanser.
Det finns även möjlighet att lägga till enstaka rörelser som klienten själv kan utföra. Kosten bedöms som viktig liksom tankar och attityder för att ett optimalt resultat ska vara möjligt.



Hoppas att det är bra å ger mycket... mmm härligt!




Ett tag sedan nu

Nu va det ett tag sedan jag skrev,

Så det har ju så klart hänt en hel del, I helgen så va mamma och pappa och syster upp och hälsade på oss i Linköping hade riktikgt mysigt vi spelade laserdom och gick i gamla linköping och strosade på kvällen drack vi vin och skrattade och pratade in på småtimmarna=)

Sen på söndagen va det en mysigt höst promenad och en fika ute i trädgårdsfiket mys...Och avslutade med fenomenmagasinet så det va en riktikgt toppen helg vill ja lova!

Det som också har hänt är att vi har gett våran Tindra til len annan familj så nu har vi bara en kisse katt som är sååå kärlekssjuk nu när han är själv.,

Och IDAG SÅ Föddes en lite flicka..  STORT GRATTIS... så himla KUl!

Annrs så rullar på som vanligt fast i ett lite snabbare och roligare tempo


//

Försöka kan man ju..

Försöka kan man ju alltid göra..

Jo igår så hade jag tänkt att vara lite händig, för våran badrums ampa har slocknat så det är lite mörkt när man ska gå på toa på morgonen å sminka sig m.m därför kan man se ut precis hur som hellst hehe...

Så igår efter jobbet så gick ja till Cleas Olsson för att köpa lys rör men så klart när man kommer hem så är den för kort:S... typiskt! Ne så då fick ja stå vid spisen å laga ungstektfalukorv och stuvade makaroner har nog inte ätit den sen jag va liten=) sen pratade jag me carro så hade hon ätit det idag blev sååå sugen så gick hem å lagade mat hehe tillhör inte vardagen..



Fick ett så sjukt sms igår vatt ju för gud skull rädd... man får väl inte göra så!!!!

nee nu ska jag jobba vidare..

Vilken helg asså!!

Haft en så sjukt himla rolig helg allt har liksom hänt..=)=)... Va jätte kul att tjejerna kom å hälsade på weeeiiiii det blev hel lyckat!..


I fredag va det Ida och jag som partajade.. vi satt hemma bara hon och jag och tjötade sen åkte vi till Studentstället där hennes flört skulle spela han va me i något band typ=).. Sjuk bra bara cover låtar och massa röj!!!!

Sen i går gick jag och hämtade resten av flikkorna så gick vi hem och gjorde lite mat sen va snacket igån gamla minnen och bara roliga saker, drack och dansade =)... Sen gick vi till Harrys BK där vi även träffade S och lydia erika m..m.... skit roligt.. sen så gick vissa av oss hem å vissa andra staplade hem runt halv fem tiden=) fulla å goa!

Det va lycka på alla sätt och viss





   


Snart är de helg..

Nu är det snart helg... så himla kul!


Igår så åkte d och jag å handlade lite käk, sen åkte vi hem och städade lite smått=) för att få det lite fint i lägenheten vet inte om vi lyckades faktiskt hehe.. sen blev det mys me tacos.

Ikväll så kommer ida till mig och vi ska iväg på någon konsert av något slag, hennes kompis eller nått ska spela någonstans haha ingen koll... men det ska bli riktigt trevligt va längesedan vi partade här hos mig nu=)...

Sen imon kommer h.m.c så då blir det också lite party å käk m.m.... sen vet vi icke mer!


Men hjälp asså vad trött jag ha varit denna veckan fattar itne varför? har ju inte direkt varit uppe sent eller nått men vi börjar väl gå åt mörka tider=(... vill inte ha mörk å kallt..


Så nu är det bara 4månader till vi sticker iväg till värmen så himla skönt






Snart är det helg=)

Igår kväll så va jag helt slut tydligen :( somande redna typ kl 22.00 tror ja haha å kommer inte ens ihåg att daniel kom hem runt 22.30.. så jag va helt slut men det va skönt!

Erika va hos mig igår å kollade  på Idol och snackade lite va längesedan vi sågs känns det som så det va roligt=) trors att jag va seg å trött..

Idag ska jag hem å städa och köpa en massa mat inför helgen för tjejerna kommer till mig=)=) ska bli jätte roligt hihi..

Så idag hinner ja inte me så mycket annat känns det som,

vet inte riktigt vad planerna är än vad vi ska göra på lördag så därför har jag hållit det lite... så att jag inte bestämmer något som dom andra inte vill så det kanske bli värsta partyry hos mig men en massa folk=) eller så blir det lungt..:P... vi får se!

nya planer

Igår va Daniel och jag ock kollade på en insatslägenhet i Tannefors där vi bor fast lite längre upp=) marklägenhet men en litet tomt och tre rum, va jätte fräch och man skulle kunna göra lite mysig lägenhet av den..=)

men vi har nog inte riktikgt dom pengarna tyvärr men kolla kan man alltid göra..


Men vi har nog planerat att stanna kvar i våran lägenhet och lägga klickgolv och tapetsera upp en fondvägg...det tror ja skulle göra susen i våran lägenhet, weiii... men som sagt vi får ta en dag i taget å se vad som händer...

Host

Host host... asså inatt har jag knappt kunnat sova en blund har hostat hela natten:(.. jobbigt det är när man typ aldrig kommer ner i djupsömnen..



Helgen.

Helgen=) Har varit en riktikgt bra helg den började me att på Fredag så gick vi ut och åt på en Grekiskretaurang väldigt god mat och vin, satt å tjötade och åt och drack, sen gick vi vidare och tog en drink på Bomull:?? tror ja det hette,

Sen i lördags va det tjejeparty till en början med hemma hos lydia, det va lite tjejer som kom ifrån Helsingborg  som va på besök väldigt trevliga, som vanligt när man träffar folk man inte känner har man nästan alltid något gemensamt! liksom vi hade spelat basket mot varanndra tidigare och så kände vi en gemensam vän i helsingborg hehe världen är verkligen liten:)

Sen drog vi vidare på en kräftskiva me en massa roligt folk så stoddär och hsakade barfota me en massa glassplitter i fötterna inte så skönt:(.. Sen blev det Harrys/Bk som vanligt :) det va också skoj, men min hals svek mig senare på kvällen så jag gick hem hyffsat ändå.

Och igår va ingen bra dag alls:(....... Tack särybäry va söt du är!








STORT TEXT HAHA

Nu har man ätit frukost,varit ute på en långpromenad, duschat och klätt på sig:) Så nu känner jag mig frächare igen, va och Färgarde håret går visst det blev snyggt men njaaa vet inte, OJ allvarligt nu kom jag antagligen åt en knapp för hela texten blev stor:S hehe vet inte hur man får bort det så jaa nu ser ni iallfall vad jag skriver skumt!..

D har börjat jobba på sitt kontor nu han anställda börjar idag så det ska bli spännande å se hur det har gått för dom idag om dom va grymma, Så nu får jag vakna upp själv och komma hem själv, 

Å tänker på S som är iväg i Kroatien nu, hur skönt hon har det i värmen:)sen så längtar jag verkligen tillbaka i somras när jag va där och förlovade mig:)..

Ne nu ska jag laga lite mat


RSS 2.0