Nu drar vi!

Nu sitter vi här laddade som tusan för att snart åka iväg=)  Allt känns lite pirrigt faktiskt men allt ska nu vara ner packat "hoppas ja" :S... jodå men det ska det vara..

Vi tänkte nu gå å köpa färska frallor har inte så mkt i kylskåper direkt:( sen bara fixa det sista en dusch m.m sen så åker vi ner till Linda i Malmö och gotta oss först sen kör hon oss till flygplatsen i natt=) sen drar vi Weiiii


Ha en riktigt skön vecka hoppas på SOL för allihoppa,  Jag kommer säkert gå in och skriva någon gång när vi är i Kroatien me=)


PUSSS

Min Härliga och Underbara VÄN

Å vilken underbar vän jag har, idag fick jag ett paket hem på posten, med Öronhängen i (har inte varit hemma än men daniel öppnade) Sååå otroligt gulligt gjort av DIG:)

Blev så himla glad och överraskad, det va det bästa =)=).. Verkligen en sann och riktig VÄN


Finaste Carro gumman! - hon är en riktig Pärla  Pussssss


Glädje Rus!

Känns skönt å vara tillbaka nu,

Fick verkligen ett glädje rus, känns så skönt!

Ikväll blir det dags att börja packa och fixa inför resan, börjar kännas nu att vi snart åker så himla härligt=) Sen ska vi även gå ut en sväng på storan och ta ett glas vin med Sarabelinda och Simon, ska bli härligt att känna på sin semester redan, 

Såg lite sommar bilder som jag hade tagit, så blev så sugen på bad å sola=)



Här är lite gamla bilder=)











söta sarah & Broschan;)

hehe rolig film



Hahah va det inte sjukt längesedan man såg denna filmen eller? Tycker verkligen att den är så himla rolig måste ta en dag å ta en titt på denna filmen alltså=) 

För man får ju kolla på film å så nu när det är piss väder ute! Bläää så trist:( 

Ne nu ska jag ta tag i det som finns att göra här!

//

Midsommar =)

Nu har jag kommit hem ifrån min härliga Helg i Malmö/köpenham... Har verkligen arit en kanon helg som jag kommer att minnas=)..

Vi åkte ner i Torsdags, men jaa det va fullt på tåget trots att vi hade bokat biljett har förmodligen blivit något fel.. så vi skulle engetligen ha åkt buss men vi va lite busiga och hoppade på tåget iallfall:P.. men vi fick först sitta på kartonger i någon vrå... När vi kom fram så åkte vi till syster Linda satt å pratade lite m.m..

På midsommar så åkte vi till Alle fixade med mat och började partyt.. gick ut på ett ställe som heter Slakthuset.. men det va ruskigt roligt=)

På midsommardagen åkte vi til Köpenhamn och gick på Tivolit och åt mat på ströget va verkligen underbart och SOL hela helgen kunde det bli bättre kanon helt enkelt!!!

Så idag hade jag lite sovmorgon börjar kl 14-21 idag.. så måste börja fixa lite inör Kroatien resan hihi... är verkligen något som kommer bli så himla härligt=)

Lite bilder!







Hoppas ni me haft en bra midsommar?


Snart ledig

Tjohoooo.. nu jobbar ja min sista dag för denna veckan=) Skönt å få vara ledig imorgon å komma iväg till malmö/köpenhamn.. men nu sitter man och vill verkligen komma hem orkar inte vara kvar nu när man vet att man har massa å göra hemma och bara vara ledig samtidigt.

Men det är ju 1och en halv timme kvar så hoppas hoppas på att det kommer att gå fort. Så ikväll ska jag iväg å greja med naglarna sen blir det hem fort direkt och kolla på fotbollen så klart!

Ha det toppen


God morgon

God Morgon!

Tidig morgon idag men det funkar bra för man vet att man kan få komma hem skapligt=) Men idag så hade jag tänka att klippa mig efter jobbet.. skönt är verkligen behövligt nu men gahh vet inte hur riktikgt vill komma på en snygg frisyr så blir väl å snoka lite på nätet om man hittar någon fin.

Snart är det dags att åka till Malmö jag har bjudit med mig mina två härliga vänner sara och sarabelinda, som ska hänga med mig till mina kompisar och syster i Malmö.. schysst =) kommer bli en kanon resa verkligen hoppas vi har vädret med oss bara men det tror jag, =)

Hoppas att ni har sovit gott...

Sommar plåga eller Fiasko??





Satt och pratade med Carro på msn innan och då skickade hon mig denna låten.. kan det vara en sommar plåga eller ett fjasko :S???  Hur som  hellst så sprids denna låten med storm steg...

Tack carro för din pratstund det va givande=)=)...

Skönt att man sitter på jobbet och ite är ute å springer eller likande för här åskar det och regnar koppiöst asså! inte så kul väder alls men hoppas hoppas nu att det åskar in lite värme och sol nu till midsommar hade inte varit fel alls! LÄNGTAR TILL MINA TJEJER==))

Hoppas mina böcker kommer denna veckan innan Malmö,


Ta hand om varanndra!

Helgen

Helgen som varit! I fredags så myste jag lite me daniel med vin och slappande framför Tv, skönt! sen vatt det jobb på lördagen och bjöd daniel farmor och farfar och pappa på middag sen va det ju fotbollen jag hade satsat å allt men såå i slutet så gled det in ett mål till Spanien... NEJ....Efter matchen så gick tjejerna ner för en pickninck vid ån


I går va jag och padlade kanot med daniel mamma pch Tommy det va skoj vi klarade oss ifrån regnet iallfall det va skönt! nästa gång ska vi padla lite längre och övernatta riktikgt mysigt men det får bli i slutet av sommaren hihi=) Sen kom sarabelinda till mig=)=) och vi bakade hallon paj och kollade på film..... (jag blir så lycklig hihi)

Längat såå till att åka iväg med daniel vi kommer ha det så himla mysigt och roligt tillsammans!



 så söt tjeja!








Tindra fick följa med ut på lite social träning=)









Tidig Morgon

Tidig morgon idag igen.. suck:(  har gått upp tidigt hela veckan känner mig vekko nu faktiskt:S...

Igår hade jag det super mysigt hemma med daniel vi gjorde pizza i ugnen och drack lite vin till maten sen kollade vi på film och han spelade gittar och vi sjöng å hade oss, lite mys mys!  Men jag va ju tvungen å gå å lägga mig tidigt=(... Idag så kommer Daniel släkt hem till oss på middag så det blir stress stress hem å fixa dom kommer redan kl 10.00 idag så dom är där när jag kommer men det blir bra..

Ne nu ska jag ta tag i alla dessa listor som finns här på jobbet....



FOTBOLL IKVÄLL

Sommar hälsning

Fick en sådan fin sommar hälsning som jag ville dela med mig det är LÄS ALLT och ta in det


VIKTIGT ! VIKTIGT !

Glöm inte bort! Att NU under sommaren:

 Springa barfota i gräset !!

 Springa naken på en äng !

 Leva och njuta  av livet!

 Lukta på blommorna !

 Lyssna på fågelsången !

 Bada, leka och äta glass!

 Sitta vid en sjö och njuta  !

 Läsa en eller flera goda böcker !

 Bara vara en stund varje dag !

 Ta varje dag som den kommer !

 Släppa alla måsten och borden !

 Tänka på att det bästa i livet är gratis !

  "Se den morgon som gryr, se löftet i morgonsolens rodnad, upplev löftet om
förbättring, var med och forma din dag ty endast du kan avgöra hur din nya
dag ska bli. Upplev morgonsolens rodnad forma din dag så såsom du vill ha
den, men så blir den endast om du är med  och utformar den. Upplev
morgonsolens rodnad dra ett djup andetag känn den friska doft som man kan
känna när dagen gryr. Var med upplev löftet om en dag bättre än den förra,
upplev morgonsolens rodnad."

Älska Villkorslöst. Med hela ditt hjärta, din kropp

och din längtande själ. Håll inte tillbaka, smyg inte,

snåla inte, världen behöver din kärlek"


LE. När du skrattar dansar din själ.

När du ler sprids glädje genom hela universum.

Var generös med din lust, så fyller du även på

din egen skattkista med minnesvärda minnen

och oväntade gåvor"


BELV SÅ GLAD

Belv så himla glad igår fick jag ett så himla fint sms av en vän Sarah Asbelani=) Blev så himla glad verkligen INGEN annan som har sagt något liknande som kommer så väl ifrån hjärtat som hon skrev! Tog verkligen till mig allt och kände att ja så är det faktiskt, Att stanna till lite =) Man blir verkligen så himla glad när någon bryr sig på riktigt om än så där  allmänt, =)=)


Igår annars så kom sarabelinda hem en sväng till mig kollade lite på tv å fixade framför datorn! Tog även lite änglakort och det visade nästan samma som förra gången skumt! Men så himla coolt alltså det hjälper verkligen till på vägen!


// tjahoo

Nu är det bokat och klart



















Ville bara läska er med lite bilder, NU är et bokat och klart V 27 åker Daniel och jag till Kroatien i 1 Vecka=)=) Så himla mysigt det kommer att bli... dessa bilder är på hotellet fyra stjärnor så det är nog ganska så fint, ser väldigt härligt ut.

Vi åker ifrån malmö, så tanken är att kunna hälsa på Syster lite me hon bor ju där nere perfekt, så kan dom passa våran bil me;)..

Har smält i mig en smörgåstårta på jobbet precis är proppmätt... bläää bläää inte bra å bli så mätt.. ussch!



Vad det är bra att jag har dig

Vad det är bra att jag har dig.
Vad det är bra att jag har dig.
Vad det är bra att vi har oss
och jättebra är det förstås;
att vi får träffas varje dag
och va´ tillsammans, du och jag.
För ingen, nej ingen vill va´ ensam.


Kommer ni ihåg denna fina låten på nils carlssons pyssling!



*fina minnen som kommer upp*

YES,

Yes, Sverige Vann! Satt hemma hos Hanna och Nicke och kollade ett gäng det va härligt å se Sveriges första match=)

Ne nu hade jag tänkt att gå och handla lite, sen är det dags för att åka å jobba igen..

//




super nice bild=)

Vilken start på veckan!

Ghaad, vilken start på denna veckan alltså! har ringt som en gallning på jobbet mitt huvud är kokt:s...
Dessa dagar längtar man extra mycket efter semestern alltså men det är inte långt kvar nu!

Förresten kom på att jag har nog glömt bort att min läkare har ringt ang allergierna, och det gav inget resultat och likaså jag hade ingen astma! men jag hade några förhöjda värden, så någon slags allergi har jag men dom vet inte vad! Så nu skajag snart gå dig IGEN och ta nya tester antar att det är pricktest denna gång. S Så jag har fått allergi tabletter igen likaså en astma grej som man blåser in ni vet, men jag har inte använt något än förräns jag har varit där nästa gång.. så så ligger det till.. Kanske inte så jätte interessant men det är ändå många som frågar ja nu vet ni..

Ne nu ska jag alldeles strax dra mig hemmåt för att sedan gå till Hanna och Nicke och kolla på Fotbollen ikväll


//

Kul å träffa vännerna=)=)

Oj vilket krångel det har varit å komma in på bloggen, men nu änteligen har jag fått lie hjälp så nu ska det funka igen hoppas jag på=)

I helgen så var jag hemma i Nässjö på min kusins Student, det va himla trevligt å träffa släkt och vännerna! Så det blev en hel del party för oss riktikgt skoj! Sitta å tjöta med alla vännerna det är Glädje det=) Sen på söndagen va det en mamma och pappa och dotter dag, vi åkte ut med våran lilla båt på sjön och badade och solade och hade det verkligen helt underbart.

Skönt å bli lite ompysslad,


Igår så var jag på nagelkursen jag ska börja ta nagellektioner, så att jag ska kunna göra lite naglar=) Kul ser fram emot detta, så då får ni komma å göra naglar hos mig sen;) visst hehe??

och idag ska jag på uteserveringen och kolla på fotbollen med ett gäng=)  Men innan det är vi bjudna hem till Hanna och Nicke på en bit mat Kul, Så får vi se hur dom bor me det är alltid skoj å se!









Tänk på att inte bara TA utan att ge tillbaka med äkta kärlek!


VILL HAA

image88


Aahhhhhh är hon inte världens Sötaste.. Man kan väl inte bli mer än sugen på att köpa sig en lite Vovve..VILL HAA VILL HAA VILL HAA

Lite fredags bilder


I fredags så jobbade jag Kväll men egentligen skulle vi ha gått på Rix Fm festivalen men när jag kom fram till Linköping taggad som en gris så va ALLT slut:(... all musik var avstängd så missade Thakida med en 20 minuter kanske.. känns lite irriterande:(...Men vi hängde inte läpp för det utan vi gick till Simon på lite förfest=)  Där va det mycket skoj party på hög nivå!  Med Daniels gitarr och stämma kan det bli bättre och goa låtar och härliga folk! Misstaget vi gjorde den kvällen va att vi senda gick ut på Platå.. ja jag vet men vi gick dit iallfall!  ca 10 pers på stället gahhhh så himla dåligt.. 

Men  på något sätt så roade vi oss väldigt bra själva jag blev lite rikare och vi shakde på bra=)  Man kan ju inte ha annat än roligt me det folken:D.. 


image85

image86

image87

Kom på att jag redan skirvit lite om i fredags mne här får ni se lite bilder me..

// kiss kisss

Härliga dagar

Sitter här å ska jobbakvällen idag, inge skoj:( Men ja ska icke klga för imon är Jag LEDIG=) Då blir det först Sola sen ska jag hem till Nässjö för det är Studenten där och min kusin ska springa ut i arbetslivet så får heja på lite..

Idag va det världens mysigaste vaknade upp och då sov ju Carro hos oss så hon myste ner i sängen när daniel gått till jobbet.. så låg vi å pratade lite sen, gick vi till stna och åt frukost härligt det är  att äta ute, speciell känsla verkligen... Sen gjorde vi lite fynd på staden me och mumsade i oss en glass.. Kul att du kom Carro blev jätte glad att du ville hälsa på mig hihi..

Nu äntligen är min mobil bra igen så jag kan ta lite kort och lägga upp här,

image77

image79
Frukost på stan=)


image80
Glass i parken :P

image84

??

Det är helt otroligt vad man kan känna sig otillräcklig ibland
vill kunna göra mera, finnas mera



Ikväll är det dags att dra fram grillen igen, Carro pärlan kommer på besök och sen är det bara att grilla å ha det skoj nere vid ån, Alltid trevligt å hitta på lite saker mitt i veckan. Nu är min mobil HEL igen så nu är det bara att ringa igen,








Ja, jag är en social person som tycker om att umgås, någon som vill ställa upp???













Kokta kräftan

Nu är det bara en timme kvar tills  jag får njuta av solen, om min kropp tål det hehe är röd som en kokt kräfta gahhh:S
 

Ska gå å hämta mobilen sen som har varit inne på lagning nu i ett par timmar så hoppas hoppas verkligen att jag får med mig den hem så slipper jag vara utan, är verkligen en mobilkär person... nu vet ja vad sarah skulle ha sagt att man inte alltid behöver sin mobil med sig och påslagen å jag kan hålla med henne men jag måste.. så det kanske bara är nyttigt om jag får vara lite mobil fri hehe..

ne ussch ja skriver bara skit nu känner ja men känner mig faktikst  lite uttråkad!  "

Förresten är det någon som har någon koll på när Sverige spelar sin första match?? hade nämligen tänkt att följa det nu detta året jätte skoj ju!

// sanna

Min Mobil:(

Vasing, min mobil har gått sönder! Vet inte riktikgt vad felet är men jag kan inte gå in på mina bilder och musik längre:(  likaså alla mina meddelanden är raderade och kan inte skicka eller ta emot sms,, å jag som är en extremt sms- tjej hehe, Så jag måste lämna in den idag på lunchen..

Så när jag får igång min mobil vill ja ha en massa sms så jag tar igen det jag förlorat okej?? hehe.. tsss

Imorgon kommer Carro upp vi hade tänkt att dra ihop ett stort gäng och Grilla är du sugen? som sagt kan ju inte sms alla så KOM=)

*Hoppas Hoppas* längtar hem nu har lite nya projekt på gång så är verklgen spänd och nyfiken på hur det kommer bli.. Kan inte berätta riktigt än men jag lovar ni kommer få reda på så snart allt är Grönt,=)

ska lägga upp lite bilder ifrån helgen sen me!


*My honey*

Helgen

Helgen har verkligen varit kanon, började med en riktigt rolig ute kväll i fredags eller rättare sagt på förfesten va det skoj, sen ute va det väl inte överdrivet med folk direkt hehe.. men Rikare blev jag;)

Lördagen va mindre rolig att vakna upp till med huvudvär och extremt bakis, men det hindrade inte oss ifrån att gå ut och käka frukost på stan och sen åka och spela mini golf. Med alla grabbarna och sarah och jag. På kvällen så kom sarabelinda till mig och vi åkte sedan vidare till Lydia för Grillning härligt=)

Igår var vi ute på Sjön hela dagen åkte kl 10.00 och kom hem kl 20.00 så hela dagen på sjön med bad solning och en massa skoj, Helt underbart å vackert det är på sjön alltså. Vill me ha en så fin båt ju..


Vilket härligt sommar väder vi har fått, =)


hoppas ni har de bra

RSS 2.0