Kokhett

Vaknar man upp ytterligare en dag i en kokhet lägenhet.. Men idag blir det åka å bada och sola me Cami,=) Sen grillning på kvällen.

Igår så tog jag det bara lungt, va på ÖB och shoppade lite :P, sen åkte daniel och jag hem och spelade Alfapet ute på gräset mysigt=)...

Ne bäst att jag sätter fart så jag inte missar något av solen hehe..

Hej!

Hemkomman!

Godmorgon,

NU har vi kommit hem ifrån Varberg kom hem igår runt 19 tiden.. Vi har haft det helt underbart solat så att vissa blir som kräftor hehe.. och badat och druckit vin och spelat Alfapet=) heh Det va en mycket lyckad start på Semestern,

Sen igår när vi kom hem så kunde vi inte slita oss ifrån varanndra så vi gick på bio, Batman vet inte vad den heter men det va sjukt bra iallfall! Jag brukar inte tycka om sådana filmern men denna filmen gick hem hos mig på en gång, så det va kul,

Idag så vet ja inte vad som händer väntar som vanligt på att Mr D sak vakan men det lär han väl inte göra av sig själv:( så jag får väl hoppa på honom snart hehe..

En vacker sommar bild!



Hej hej!

Sista timmarna innan semestern

Nu så sitter jag här på jobbet 11-13, känns helt OK,

Igår så kom ja hem runt 17.00 å bara va gör mig själv i ett par timmar så himla skönt behövde verkligen rensa mina tankar, så jag låg under ett träd i parken 1 ett par timmar igår och bara njöt av stillheten. Läste lite i min bok och skrev ett par rader hehe.. visst låter det härligt=)..

Så idag kl 15.00 åker vi till varberg jaa jag vet att jag tjatar om det men det är så härligt där=)  Så igår vatt det packning och film mys med daniel,. Åååå idag börjar min SEMESTER=)









Ne nu ska ja ta å fixa det sista innan jag slutar=)

Tjohoo

Tjooohoo,

Idag så skulle det ha varit min sista dag på jobbet innan semester, Men Linn kunde inte ta ledig  imon så, vi kan ändå inte åka så tidigt:(.. Så då tänkte ja passa på å jobba in lite komp det saknas nämligen lite folk på jobbet, så det blir jobb imon me, men det gör inget det är bara mellan 11-13=)

Igår så va sarah håkan och Hanna Nicke hemma hos oss käkade mat och hade det skoj=) jag fick jobba över så jag la ganska mycket D som fick fixa lite, det va kul=) eller rättare sagt han gick och köpte maten som jag hade skrivit upp på en lapp och satte på pastan.. Så typiskt att så fort killarn ska göra något så blir det såååååå stor och såååå bra ch såååå duktiga, men när vi tjejer gör något med mat då va det bara jätte gott! Hahahaha.. konstigt! 

Ser verkligen fram emot att sitta med mitt vin på stranden och grilla tillsammans med D, linn och Kollberg
Och kanske till och med ta en titt in på Ullared när man ändå är där,




 

Hämtat Biljetterna

Idag har jag hämtat ut Lars Winnerbäcks biljetterna=)=)... Vi ska gå på honom stångebro fältet i Augusti,vi är nu ett stort gäng längtar kommer bli så kul, föreställer mig sol och en cider i plastmugg och härlig musik kan inte bli mycket bättre,

Verkligen tecken på sommar, och turister är när alla samlar på banken av något slag. Idag va jag tvungen att sätta in lite pengar på Nordea.. jag skojar itne nu! men när jag kom in va det över 30 personer före mig :s.... jag satt inte på banken i över 45 minuter haha.. assåå OJ, menjag va verkligen tvungen...

Ikväll så ska jag nog åka å handla sen gå ut å gå en skvätt, i det vacka vädret får se om jag får ut D också kan bli svårt men jag kanske får locka honom med något... hehe..

Slutar iallfall snart,

Göteborg 11/7 - 2265

Kärringar i bilar!

Vad är det för fel på kärringar i bilar, tror dom  att dom är "utsända" av polisen och göra allt till rätta i samhället eller vad tror dom att dom är??  jäkla kärringpoliser alltså!

Idag morse kl 07.00 kommer jag cyklande, på trotoaren då jag upptäcker att det är fult med folk så jag kör ner på Gatan, (eftersom det inte är så mycket trafik just vid den tiden= TVÅ BILAR).. Då när jag är på gatan så kommer det en kärring i bil och svänger bilen MOT mig alltså mot trotoaren och typ siktar på att köra på mig.. helt sjukt så jag hoppar av cykeln och kommer upp på trotoaren och då svänger hon ut mot vägen inge... HELT CP alltså! ... Å det är två filigt på den gata och det va hon och 1 bil till typ så hon hade kunnat svänga ut bara jätte lite så hade det inte varit några problem.. hehe herrgud alltså, att dom måste ha koll,

Förresten igår så va vi på stan och tog en fika allihoppa det va mysigt=) Sen åkte jag hem å verkligen somnade va så sjukt trött.. men det va skönt å få sova ut lite:S eller inte,  

På Fredag åker vi till Varberg med Kollberg och Linn det ska bli så himla Mysigt, mina mormor och morfar har en liten husvagn uppställd där varje sommar sedan jag va lite, så det känns som vårat sommar hus, det finns så mycket minnen där ifrån=) härligt å göra allt det som man gjorde när man är liten fast man nu är stor,


//


Strax hemfärd

Tjaaoo nu är det alldeles strax dags för hemfärd för min del!

Har varit en bra dag har inte ringt hellt kopiöst så det får man vara tacksam för, Ikväll hade jag tänkt att gå å fika med Lena och S:en mycket trevligt det ska bli!

Nu längtar jag verkligen efer semestern asså.. å bara kunna slappa åka iväg när man vill å träffa folk, och sola hoppas vi på men det blir de=)

Kom på att jag hade lite bilder me


Hemma vid datorn



Älsklingen och jag spelade Golf.. haha jag visade verkligen inte mina talanger :(som jag inte har).. men D va mycket duktig plutt!


Värsta proffset



Kolla Regnbågen, är det inte coolt att det kan bli sådär eller? Hur någon som vet??


ne nu ska jag strax springa till tåget den vanliga visan...

58cm

Världens kortaste För 15-åringen Jyoti Amge från Indien är l

Såg denna bild i aftonbladet, världens kortaste 15-åring,  shit alltså 58cm, herregud att man kan klara sig!
Ser ju ut som en liten plutta ju.. hehh söt

Party ikväll

Nu sitter jag här taggad inför fersten som vi ska på¨ikväll.. ut någonstans där jag aldrig varit innan=).. Ska snart åka iväg till Saraelinda vi ska fixa lite grillspett inför kvällen och sen sminka och fixa oss sen bär det av med bussen till Party..=)=)...

Igår så va vi bara hemma myste med lite Tacos och Film det va riktikgt mysigt!....Ne nu är det bäst att jag drar mig iväg..

Hejhej

Konstigt,

Konstigt! Jag har fortfarande inte varit på Sex and the city filmen, jag trodde verkligen att jag nästan skulle stå och köa utanför biosalongen på premiären men ícke.. och nu har nästan alla sett den så ingen vill gå och sen den igen hehe.. så jag får väl antigen gå själv.. NEJ! eller vänta tills den kommer ut på film.. NEJ så jag får väl försöka ragga med mig någon tjeja som vill se den med mig..

Boka biljetter till Lars Winnerbäcks konsert i Linköpingi Augusti igår, vi är ett ganska så stort gäng så kan bli mycket trevligt faktiskt=)  Ska bara ladda hem lite flera låtar med honom så man kan sjunga me lite:P Visst jag kan många låtar men inte alla haha..

Idag är det exakt 1månad tills jag fyller år, funderar på att fixa ihop ett litet kalas kanske!!




Bakom varje mask man ser finns oftast ett rop på hjälp

Mamma mia Bio

Igår så gick Sarabelinda och jag på BIO, Mamma mia.. hihi det va jätte rolig lättsam och kärleksfull å sjukt bra medryckande låtar så klart.. Men jag måste tyvärr DISSA rösterna tyckte inte att dom sjöng så bra tyvärr..:( De va bra skådespelare men inte musiker, det va lite synd Men det va mitt musiköra som inte gillade det bara!

Sen vi gick på fik och drack Te och myspratade lite sen så skulle jag gå hem men då träffade vi Sofia och Bella där ute i folkvimmlet, så jag satte mig ner några minuter sen va de raka vägen hem till nykomligen Daneil har kommit hem. =)

Så det va verkligen en härlig kväll,

Ikväll blir det nog några drinkar ute på stan, skoj skoj ska sitta hos mig innan lite och ta någon drink=)


Hehoo

Hela morgonen har jag suttit och planerat trippen V 32=) Åker ner till Malmö och halmstad m.m så himla kul grej så hoppas hoppas verkligen att det går att genomföra nu hänger det på....
 
Ikväll så ska jag kanske gå på Bio med sarabelinda på mamma mia=) har hört att den ska vara bra så kan vara kul å se den! Annars så hittar vi säkert på något annat skoj brukar vi ju göra=)

Sen imon så kommer D hem ifrån sin lilla tripp han har varit på, så kul för han verkar ha haft det riktikgt skoj=)=)... Men imon så träffas vi inte för då blir det lite party för min del..såå himla taggad verkligen lika så på lördag är det party på G, hihi så himlans Nice=)

// hejsvejs! 

Att välja Glädje

Har börjat läsa en sådan himla bra bok, kan verkligen rekomendera den till alla!

Den heter att välja Glädje med Kay Pollak.
-En bok om att få ett bättre liv.

Den är verkligen jätte bra det är en bok som alla kna behöva läsa för alla behöver för friska upp sina tankar och tankebanor till det bättre. Så läs den!

Fixat

Idag har jag hunnit med en hel del, Jag har städat Strykigt ALL våran stora tvätt och fixat och donnat=)=) Så känns rätt så skönt när man kommer hem till en ny städad och fin lägenhet=)

Sen så tänkte ja skynda mig till Hemköp för att köpa kattmat som börjar ta slut, å när jag kommer dit så har ja inga pengar på kontot, så ja tänka ja fick ett nytt "matkort" igår hemskickat å där har vi pengar men NEJ icke det kortet fungerar inte heller så himla konstigt, så jag fick läman butiken utan någon kattmat :(..  sen så jag vet att tåget går om 10 min så jag börjar cyklar som en TOK, när jag kommer fram till tåget så står det att tåget går om 40min:S... Så jag bara tittade tillbaka på dagen och LA ett As Garv istället Hahaha va ska man göra?? Så jag satte mig och läste i min bok och skulle ha det skönt i solen, då började det regna haha=)

Sen på vägen hit till Jobbet så ringer mamma å bara du har fått en överraskning av farmor,  så jag fick en SOMMAR PRESENT TILL=) Verkligen så himla snällt av henne kunde inte bli bättre,


Stockholms helgen

Hej hej, nu har jag kommit hem efter en sjukt rolig helg i Stockholm=). Har nog inte skrattat så mycket på länge Tack flikkor=)

I fredags så gick vi ut och partajade och det va jätte kul =), Sen gick på stan och myste lite på lördagen och va på Stockholm Live stå upp komiker på kvällen såå sjukt roligt, om ni åker till stockholm kan jag verkligen rekomendera det kul=)..

Så nu när jag kom hem så koanei m mina S till mig=) dom hade me sig en så gullig present för att vi har förlovat oss, Hade ni verkligen inte behövt men så sjuk gulligt=) Det va en lite prydnads sak där det står LOVE på och under det har dom skrivt datum och daniel och Susanna verkligen ett minne, och sen en bok där man skriver i om förhållandet som en vänner bok fast båda daneil och jag skriver i våra versoner om förhållandet haha kan li riktigt roligt=) Tack tjejer,


Såå nu ska jag ha en -Ta hand om sanna kväll-

Sov så gott allihoppa!







God morgon alla!

God morgon alla!

Idag så är det ju Fredag vilket känns skönt har jobbat 1 hel vecka efter min semester känns bra! Så nu är det bara 9 arbetsdagar kvar tills min nästa semester är=)

Igår så kom ja hem å myste lite me daniel, va behövligt efter denna veckan:(.. Så vi kollade på film och åt melon och drack pucko=),  Så idag ska jag åka till Stockholm, ska bli riktikgt skoj faktiskt att träffa tjejerna och samt träffa lite nytt spännande folk me hoppas ja på=) Alltid skoj!  Så ikväll ryktas det om utgång först till någon förfest någonstans:S Where?? sen på lördag kanskae det kunde bli Gröna lund Stockholm Live sen får vi väl se vad dom händer och sker...

Daneil åker iallfall iväg nu på lite skojiga äventyr det känns riktigt bra, kul att han får åka iväg å roa sig lite me grabbarna;) kan vara nyttigt..

Ber till sol gudarna om fint väder nu resten av sommaren me=)

Tjaloo


Igår va ju Lina och Rickard hos oss eller vi gick på stan och tog oss en fika och sen hem till oss för att kolla på våra gemensamma bilder så himla (tradit) hehe som dom säger att deras kamera har gått sönder så dom kanske inte kan få se sina kort:S så himla tråkigt för dom men vi hoppas på att fotoaffären kan fixa det!

Jippi idag har man iallfall haft sig en Sovmorgon=) det va riktikgt skönt vill ja påstå, sen gick jag till stan och mötte upp Erika känns som vi inte sett varanndra på evigheter så det va skoj å sitta å tjöta lite faktiskt=) 

Så jag jobbar kväll idag dock inte lika kul när jag vet att alla andra är ledig så känns lite tungt, men Äh jag får ju me mig ledighet och har precis varit ledig:P hih.. Annars idag så känns det som det har börjat klarna en bit här på jobbet men det är en massa å hålla reda på kul men svårt,

Ne nu ska jag sätta fart här igen!  

En smula härligt förvirrad

Känner mig lite snurrigt faktikst men på ett helt härligt sätt, kommer bli så mycket men jag ser verkligen fram emot det kommer nog vara bra! Nyttigt liksom=)

Kul för ikväll så kommer Lina och Rickard till oss i Linköping, de va ett par som vi träffade när vi va i Kroatien. Ska bli jätte kul å träffa dom igen visst det va inte längesedan men kul ändå, dom va så himla härliga. Så vi ska väl ut å fika eller käka eller något liknande vet inte riktikgt än=)

Nee åå nu längtar jag bara framåt=)

Förresten har några bilder ifrån Kroatien på denna datorn så ni kan få se lite iallfall..
Vin på All inclusive restaurangen


Snorklar sanna och Daniel;)


Våra nyförlovade händer


Kärleksparet


Sanni i solnedgången=)


Puss i poolen




Me ang my Darling


När han tog min hand jag visste redan då

När han tog min hand jag visste redan då

De e han jag vill leva med
De e han jag vill åldras med
De e han jag vill dela alla dar

De e han som leder mig
De e han som tar mig hem
De e han de e han som jag älskar

Jag kan inte leva ett liv utan dig
vart du än går finns du inom mig
Mitt hjärta det brinner det slår så hårt
Men ta min hand vi ska aldrig skilljas åt
Aldrig skiljas åt

Otrolig låååång dag

Vilken otroligt lång dag, det måste vara för att det är min första dag efter semestern plus att der ringer ganska så dåligt me!

Men nu längtar jag hem för jag MÅSTE verkligen färga mitt hår ser helt urblekt och risigt ut efter all sol och saltvatten, men ja har funderat och funderat .... Blond eller Brunett..gahhh så himla svårt men nu tror jag att det är bestämt det blir nog Brunett,  känns som att jag trivs väldigt bra med det faktiskt=)

Sen idag så har älskligen varit jätte snäll och duktig tagit hand om ALL våran semester tvätt.. så himla härligt snällt att han kunde fixa det idag så jobbigt å behöva vänta tills helgen eller så för jag har lite svårt å hinna hem till tvätt tiderna:S... så det va gulligt gjort av honom=)

Ne nu är det bara 1 och en halv timme kvar.. skönt=)

På jobbet igen

Nu är man på jobbet igen då efter en Veckas ledighet känns helt okej ändå! vet ju att jag har 3 veckor snart igen så det känns gött.. (men jag har saknat mina S)

igår va man lite sliten men vi satt hemma hos mig och kollade på film och åt suchi och sen hallon paj mycket nice!

Har inte hunnit lägga in alla bilder ifrån resan än,  men några iallfal som jag kan bjuda på;)... Känns inte lika bra idag när det regnar hela tiden blää blä, och stackars alla som nu har semster:( men det kommer nog in lite Sol i veckan!



Våran utsikt ifrån ballkongen




förlovnigsdagen;)




Mamma och Pappa och min syster skickade upp blommor till vårat hotell rum så himla fint gjort av dom=) Hur fin bukett som hellst verklige.. blev sååååå glad!





Det va iallafall några bilder=)

Känns så himla härligt känns som jag har så himla mycket framför mig som väntar är så härligt....

Nu är vi hemma igen!

Hej allihoppa igen!

Nu är vi hemma i Sverige, efter våran helt underbara förlovningsvecka i Kroatien,


Idag är vi helt slut efter allt resande vi kom hem i natt vid tre tiden så har inte sovit så bra, men nu har jag bakat Hallonpaj till mina vänner som ska komma hit och kolla på bilderna, ringen;) och kanske en film MYS...


TUSEN TACK FÖR ALLA FINA SMS, som jag har fått under resan jag har inte haft råd att svara på alla, Men har blivit super glad=) Ni är så snälla allihoppa.

Ne nu hinner jag inte skriva här mer, men skriver me senare om vad vi har gjort m.m





RSS 2.0