Skriver lite.,

ja nu va det ett tag sedan som jag fick mig att skriva här ve tinte varför men ibland så vet man inte vad man ska skriva=)
 
Helgen va ganska så lugn i fredags så va jag hemma med daniel å myste lite med den nya beckfilmen men som vanligt så ser jag nästan aldrig slutet på filmerna har en tendens att somna speciellt på en fredag när man har jobbat hela veckan å gått upp tidigt då så blir jag litre trött.. Sen på lördagen va det upp tidigt igen å jobba! men det gick fort jag satt å pratade religon med Vanessa jag är så otroligt oinsatt i de flesta frågorna men ja "tror" att jag vet o kan och har mina åsikter om de olika religonerna det är lite kul ändå! Sen när ja kom hem så tog ja det lungt igen å började fixa mig lite inför kvällen där jag som vanligt alltid har beslut ångest om vilken fesst man ska gå på i tranås, nässjö eller Linköping :D ja men tillsut så bestämde ja mig om att vara kvar i Linköping så då bar det av till Lydia i hennes nya Lya mycket fin så där lagom stor=) sen så gick vi till en annan fest där det va en fotbolls fest och tror det eller ej men dom killarna firade att dom hade  vunnit över nässjö, dom hade spelat precis innan festen så då va jag ju bara tvungen å kläcka att jag kommer ifrån Nässjö å det va ju populärt då hade alla någon å hacka på lite hehe.. jaa det är ju sjukt va liten världen är hehe..

Nu i veckan ska jag försöka komma igång med träningen det är verkligen behövligt för min del just nu.. så vi får väl se hur det kommer att gå med det:D




//hej hej


RSS 2.0