Parkeringsböter...blää

Nu sitter ja framför datorn och betalar min jäklar parkeringsböter...:(:(:.... va duktig och åkte å tränade ett medel pass ieftermiddags så jag tog bilen för skulle handla efteråt! Så närjag kom ut så stod det 400kr, böter.. skit asså! men så är det när man inte fattar att man ska betala innan i den där lådan!

Idag va jag i Söderköing och fick min present av D, ett kurbad och en helkroppsmassage.. ååå så homla härligt så nu känner jag mig helt knut fri i fyggen hehe..

Igår vatt det ju kräftskiva, Mums vilka goda kräfter Hanna o Nicke hade fiskar och lagat verkligen proffsigt;).. så va det pajer och oast m.m det va allt som behövdes så det vatt mycket trevligt=)


Nee nu ska jag koka mig lite ägg och vänta på att Kalla Fakta börjar

//

Mysig lördags morgon

Vaknade mycket tidigt idag smög mig upp och la mig i soffan me mitt täcka och satte äntligen på Sex and the city filmen=).. Va jätte mysigt solen lyste in och ja kände verkligen å nöjt av helgen.. Efter filmen så gick daniel och jag ut på en lååång promenad och nu har jag fixat iordning mig för en tripp på stan..

Sen tänkte vi åka till en marknad som är här i linköping och ikväll är det Kräftskiva vilken underbar dag helt enkelt:)  Känns som det va längesedan jag bara tog det lungt på en lördag förrmiddag utan stress och planering.. Härligt!











/ hejsvejs

Lite flera bilder ifrån Winnerbäck

Tjaa igen kom på att jag hade lite till bilder ifrån i Lördags innan Winnerbäckskonserten=)

Nu längtar ja tills min lunch sitter här me kurrande mage och är shopping sugen för idag så ryker lönen.. neeee inte riktikgt me ska kolla på ett par byxor å se ifall dom passar på mig, sen ett jätte sött läppglans på make up store, sem får ja nog lugna mig lite till det ska ju räcka heeela månaden:),
 
Någon som ha sett eller kan tipsa om en snygg höst jacka känns som att jag behöver en???













//

Tjaooo..

Tjaaoo..

Igår så jobbade jag kväller så blev inte så mycket av den dagen förrutom att ja på morgonen städade och tränad bra va:) sen vatt det jobb igen och åter igen springa till detta tågt på kvällen så jag blir helt svettig haha:) Men ja hann i sista sekund som tur va, sen så kom ja hem å låg på min Älskade Spikmatta den ger mig total 1000% avslappning det kan sara intyga som rigde mig mitt uppe i min lilla spikmatte sömn hehe,, jag lät som en Sombi när vi pratade:P

Idag ska jag träffa tjejerna vi hade som plan att göra ett försök till Grillning men vi får se om vädret blir bra, är inte så lyckat att grilla i regnet:(... Toppen skoj för sen åker mina Pluttor iväg till Värmen såå himla avis jag blir på dom!

Shopping sola bada m.m. aaaa vill mee!.... men jag får glädja mig sen när jag får se alla korten hihi..




Ny vecka!

Då va det dags för en ny vecka!

Helgen känns verkligen kort, känns som ja itne har varit ledigt något har blivit lite jobb för min del, Men har haft en kanon kul helg, va på Winnerbäck i helt grym konsert lätt den bästa som jag har varit iallfall hans konsert... efter de gick iv alla ut till Platens=),

På Söndagen va det verkligen en slappardag film efter film och på kvällen så myste vi me Sarah och Håkan på Arn 2 på Bio=) Va en toppen helg helt enkelt!

Så idag back to work, tänkte åka och handla in lite mat och sen försöka komma igång med träningen om man nu ska hinna me allt i sitt liv på en gång=) 

Längtar tills imon me för då kommer min Carro upp till mig och hälsar på så då ska vi mysa lite;)...





    

//

Lördags längtan

Jaa längtar verkligen tills på Lördag, ja alltså inte på dagen för då är det jobb:( men på kvällen då är vi ett stort gäng på ca 20 pers som ska på lars Winnerbäcks konserten =) Ska bli så himla mysigt hoppas verkligen på  Sol och inget regn!
Sen blir det utgång party party...

igår så vatt det mysfika me tjejorna va härligt å tjöta lite=)
Annars idag så ska vi iväg me jobbet å käka och kolla på fotboll kan ju vara trevligt me lite jobbfester eller va man kalla det..


// hej hej

Världens bästa Överraskning

Nu va det ett tag sedan jag skrev, Så det har hunnit hända mycket vill jag lova!

Jag är nu tillbaka på jobbet igen och min semester är nu slut! Vilket är blandade känslor tråkigt å inte kunna vara ledig å åka iväg å hitta på saker, samtidigt som jag nu har lite mer uppgifter på jobbet som gör att jag tycker det är kul att jobba igen:D så det är positvt helt klart:)

Andra saker som har hänt är, att i Lördags så skulle jag har fest för att jag fyllde år i måndags;) så jag hade bjudit lite vänner kl 19.00... På lördagsmorgon kommer mina sötisar.. S & S till mig och ta på mig ögonblindlar och så åkte vi i väg i bilen=)  jag hade verkligen INGEN anning om vart vi skulle! När vi kom fram så skulle vi rida Islandshästar 1 två timmar:D:D:.... Verkligen så himla underbart va det och hur kul som hellst..=)

Efter det åkte vi hem till S och skulle käka lite, sen va min tanke att åka hem och duscha och göra mig fin inför kvällen.. men det blev inte riktigkt som planerat.. Daniel ringer och säger att han har glömt sina nycklar hos Håkan och att håkan är iväg på möte:... suck...:(.... Så jag fick ducha å fixa det jag kunde hos sara.. Sen så kommer daniel å hämtar mig kl 18.00 åå när jag kommer hem såå hoppar min vänner fram:)  Dom har alltså lurat mig hela dagen det va en överrasknings fest:D Fatta hur kul som hellst, allt blev så himla lyckat!

Tänk vilka underbara vänner jag har som har gjort allt detta för mig, är verklgigen hur tacksam som hellst.. Tycker verkligen ni ALLA är världens bästa..:)



TACK ALLA FÖR VÄLDENS BÄSTA ÖVERASKNING=)



Bakis..

BAKIS... shit va händer hur kunde ja bli så här bakis..:S.. är ni nässjö nu va ute igår på hotellet, va riktikgt trevligt, och förfesten hos lina p gjorde verkligen kvällen rolig. Så nu sitter man här bakis i regnet hehe.. blääää

Regn Regn...

Regn Regn.. varför kom hösten hit nu så här himlans tidigt va sak det vara bra för, å jag som hade tänkt sola och ha det skönt nu men icke..

I helgen va vi på Öland och hade kräftskiva och roade oss kan man säga=) Sen va jag hundvakt nu i två dagar å Felix så har varit ute i regnet på långa promenader och busat.

Men idag bli det tvättdag och luncha med Erika och sara på stan, sen ska vi ort till Linn och Kollberg på grillat ikväll så mysigt hoppas det blir bättre väder så vi kan sitta på ballkongen det är väl det som är själva grejen eller:S?  Sen imon åker jag antingen till Sthlm eller till Nässjö...

Ne nu ska jag hoppa in i duchen sen ner med tvätten det finns å göra här hehe...

Snabb uppdatering

Hej hej, då sitter man hemma i Nässjö vid den gamla datorn man brukade sitta vid tidigare=)..

Hm vad som har hänt under denna veckan vi va i Tranås i Ons och va ute på Sommar statt det va riktikgt roligt vi va hos Carro på förfest den va riktikgt lyckand det slutade typ med att iv dansade små grodorna runt ett bord allihoppa haha.. det tyckte vi va roligt=) Sen så i Torsdags så åkte vi till nässjö och jag va hemma hos Micka och slappade me Tjejerna och små pratade lite, Och igår så åkte pappa daniel och jag ute och fiskade kl 07.00.. så det va helt underbart fick inga fiskar bara:( men det va mysigt.. sen på kvällen Kom släkten till oss på lite Grillparty, mycket trevligt,
Så idag ska vi Åka till öland på Kräftskiva hos daniels mamma och lite andra släktingar så det blir nog ett stort gäng=)  Synd bara att det regnar:(:(:(... men hoppas det klarnar upp lite till kvällen, Så nu ska vi ut och äta lite me MA och PA innan vi sticker så bäst att jag hoppar in i duschen!

Det va en snabb uppdatering av vad som har hänt;)

Puss på er!







HAHA hittade en massa gamla Bilder på mig i BLONT =)





Kasper när han är bebis


Kasper bebis


Tjejerna på SPA


Studenten

RSS 2.0