Snabbt om mina tankar

Hm, ja det är så skumt att varje år det blir kallt å lite snö så funkar inte tågen som dom ska helt plötsligt, hehe det är som en chock varje år, Tågen är ungefär försenade 2ggr i veckan det känns som det är ganska mkt men vad ska man göra åt saken..


Snart är det JUL å i år är jag så himla sugen på jul jag har fakiskt redan satt upp mina Julgardiner kunde inte hålla mig igår, Men ja kände  att det gjorde det bara mer mys å det vill man ju ha nu när det är kallt å ruggigt=)

Nu på fredag kommen mamma hem till mig så vi ksa gå på stan å Shoppa luklappar tillsammans det ska bli jätt mysigt va så längesedan man gjorde det tillsammans eftersom vi itne bor  i samma stad..


Helgen har varit så himla mysig världens bästa 3års dag, Vi åkte ut till skogen helt bäcksvart och vi gick med små lycktor mitt inne i skogen för att hitta den lilla huset(bastun) som vi skulle mysa i. Så där satt vi daniel å jag och drack Champanj och pratade och myste, efter det åkte vi hem till Linköping å Duschade å fixade oss och gick vidare till Kniv och Gaffel och Käkade massa god mat, Sedan blev det en Film och mys framför TV, tror inte denna kvällen kunde blit bättre, Va hellt kanon!

nu fick ja ner lite snabbt vad som fanns i mina tankar haha

// SANNA

RSS 2.0