Varberg

image29                              image30                                      image31



image32                              image33






Haoo...har haft en kanon helg i varberg me flikkorna detva roligt å träffas lite igen blir ju inte så ofta tyvärr när mna inte bor i samma stad å alla har så mkt å göra me!


Men det va roligt å se hur cilla hade det me det va grymt kul på konserten iallfall när Timbuktu spelade vilket röj:P då kände man verkligen att det va sommar härlig känsla! sen så när konserten va slut ja då va det bara å gå på ett igen=) Wohooo förfest i bilen shit men a det fick bli så hellre det än å sitta på en parkbänk  bland"""men vi hade en låne bil så det va röj även i bilen hehe..men sen blev det party på något uteställe, det va roligt roligt å shaka loss lite =) sen blev det"efterfest" haha ja hos cilla det va nog bara cilla som hade efterfest:D shit!

Dagen efter så blev det glass på Tre toppar Mums det va gott =)

Snart är det Semester igen SKÖNT.... då blir det Malmö och varberg å hoppas på Stockhlm me men vi får väl se....


Tunisien


image21






Ja tunisien va min lilla tripp i sommar me Daniel allt har varit så sjukt bra..

Första dagen då vi landade så hade vi ingen anning om vart vi skulle haman eftersom vi åkte ospecifierat så ja hade ju inga direkt förväntningar, men ja när vi kom till flygplatsen kl 03.00 så va man rätt trött... Men iallfall vi fick reda på att vi skulle bo på något som hette Cleopatra och det skulle vara ett hyfsat hotell så, det lätt ju bra=) När vi kom och gick med våra resväskor så kom det direkt en man och la på sin väskor på en vagn och körde iväg så vi bara hängde på hehe.. men ja han va ju bara ute efter driksen å som tusrist och Svensk så blev det lite roligt av det, vi hade ju ingen anning om hur mkt pengarna va värda så vi gav honom visst 60 kr för att köra våra väskor 5m haha men han va tydligen inte nöjd me den dricksen iafall jaa shit!...

Dag3 så åkte vi till Hammam det va ett Spa i Tunisien där vi hade beställt skrubbning och lerinpacknig  men det va uppdelat för tjejer och killar så vi kunde inte göra det tillsammans så daniel började me STORA tunisiska gubbar så dom gick in i bastun å aa det va verkligen så att alla gubbarna satt å masserade varandra å boxades och höll på lite speciellt.. Sen va det min tur å ja "tandetrna" va ju inte mkt bättre dom satt å sjön i bastun å skrek och dansade å hade sig men det va roligt å ha varit me om ialafall.. 

dag4 Så åkte vi iväg på en Sahara öken tripp.. där fick vi se var gladiatorerna hade spelats in och star wors, och sedan var vi vid en saltsjö jätte fint helt rosa på hela marken, vi va även och hälsade på hos en familj som bode kvar i grotoran i bergenså när vi tusrister kom så sysslande dom med sina vanliga sysslor som dom alltid gör som det satt en dam på golvet å malde mjöl och en kille satt å drack kaffe, som att inget hade hänt, Vi har även åkt Jeep i sahara och ridit Dromedar, men ja får inte glöma att ja matade en liten dromedas bebis såå himla gullig!

                                      --


Sen har vi legat vid stranden och solat lite å bränt ihjäl oss hehe... sen så ätit god mat å haft det helt underbart ska absolut åka dit igen! 


Detta är bara lite av vad som har hänt på våran resa..

Semester..

image20

Turist ja visst.. hehe....



Oj oj oj
.. aha då va Semestern över redan har gått hur fort som helst men det är ju så när man har roligt=) Ja semestern började ju regnig och det höll i sig hela första veckan lång...

Vi åkte ner till Kalmar för att läman odjuren till hanna som ska vara lite kattvakt nu när vi har varit borta på våran semester så där stannade vi bara till en liten snabbis sen åkte vi vidare till Öland för att hälsa på Daniels mamma och Tommy.. Han bodde i "skogen i ett mysig stuga" så det va kanon dom hade gjort jätte god mat å så det va mycket gott hihi=)
Så det va trevligt sen va det bara åka hem å packa inför resan till Tunisien..=) så det va snabba bud..

Så på fredagens kvällen åkte vi till Alranda och satte oss på flygplatsen  vi skulleg å å växla pengar men när vi kom till Forex så kunde man inte växla till tunisiska pengar för i Tunisien hade dom en stängd valuta så man fick inte ta med sig pengar in i landet och inte ta med sig pengar ut ifrån landet då kund man få stora böter.. Shit tänk om man inte hade vetat om det.. Så då började ja bli lite orolig va det va för land vi skulle till egentligen eftersom man redan innan hade hört att dom va lite petigia med klädseln och lite andra saker som man inte fick göra.. Så det gjorde lite extra spännande att åka dit!  Men sen så va det bara att sätta sig på flygplanet å sova för det va mitt i natten...


ja skriver mer om Tunisien senare..

Nu i helgen ska ja åka å hälsa på Cilla i Varberg så det ska bli jätte kul så vi blir ett litet gäng i från nässjö så det blir väl åka dit på fredagn sen Party Party på lördagen=)  det är alltid lika kul å åka iväg me gänget då blir ja så glad! De é så härligt me Positiva människor det gillar ja:P...


//

RSS 2.0