Tunisien


image21






Ja tunisien va min lilla tripp i sommar me Daniel allt har varit så sjukt bra..

Första dagen då vi landade så hade vi ingen anning om vart vi skulle haman eftersom vi åkte ospecifierat så ja hade ju inga direkt förväntningar, men ja när vi kom till flygplatsen kl 03.00 så va man rätt trött... Men iallfall vi fick reda på att vi skulle bo på något som hette Cleopatra och det skulle vara ett hyfsat hotell så, det lätt ju bra=) När vi kom och gick med våra resväskor så kom det direkt en man och la på sin väskor på en vagn och körde iväg så vi bara hängde på hehe.. men ja han va ju bara ute efter driksen å som tusrist och Svensk så blev det lite roligt av det, vi hade ju ingen anning om hur mkt pengarna va värda så vi gav honom visst 60 kr för att köra våra väskor 5m haha men han va tydligen inte nöjd me den dricksen iafall jaa shit!...

Dag3 så åkte vi till Hammam det va ett Spa i Tunisien där vi hade beställt skrubbning och lerinpacknig  men det va uppdelat för tjejer och killar så vi kunde inte göra det tillsammans så daniel började me STORA tunisiska gubbar så dom gick in i bastun å aa det va verkligen så att alla gubbarna satt å masserade varandra å boxades och höll på lite speciellt.. Sen va det min tur å ja "tandetrna" va ju inte mkt bättre dom satt å sjön i bastun å skrek och dansade å hade sig men det va roligt å ha varit me om ialafall.. 

dag4 Så åkte vi iväg på en Sahara öken tripp.. där fick vi se var gladiatorerna hade spelats in och star wors, och sedan var vi vid en saltsjö jätte fint helt rosa på hela marken, vi va även och hälsade på hos en familj som bode kvar i grotoran i bergenså när vi tusrister kom så sysslande dom med sina vanliga sysslor som dom alltid gör som det satt en dam på golvet å malde mjöl och en kille satt å drack kaffe, som att inget hade hänt, Vi har även åkt Jeep i sahara och ridit Dromedar, men ja får inte glöma att ja matade en liten dromedas bebis såå himla gullig!

                                      --


Sen har vi legat vid stranden och solat lite å bränt ihjäl oss hehe... sen så ätit god mat å haft det helt underbart ska absolut åka dit igen! 


Detta är bara lite av vad som har hänt på våran resa..

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilka underbara bilder!!

2007-07-18 @ 08:20:25
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Sarah

Åh vad fint, sådant man längtar till nu när hösten är kommen.
åh bebis-kamelen så underbar!
puss på dig sniffe

2007-09-12 @ 19:26:10
URL: http://sahara85.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0