Hittat en god parfym

Har nu äntligen hittat mig en god parfym som jag bara måste HA, Är så trött på min gamla doft, men ja vet inte om ja kanske ska önska mig den i julklapp i stället men det är ju ganska långt kvar hmm, klurigt!

Jag har hittat den på kicks och finns även på åhlens som julbox en liten flaska och sen body lotion får man med, så gå dit och ta ett prov sprut=)



Kanske får bli att önska sig denna av tomten iallfall;)

Liten vin kväll

Känner mig lite trötter idag faktiskt, va ute och drack lite vin igår me lite girls, va trevligt  så jag glömde tototalt bort klockan...

Idag är det Äntligen Fredag skönt me helg a ni vet ju att jag ska iväg på lite mys.. Men ikväll ska vi hjälpa Daniels mamma och Tommy att flytta dom bor nu i berga i linköping men ska flytta ut till ett litet radhus i Ljungsbro så ska bli spännande att se hur huset ser ut för ja har ingen anning.. Så ikväll blir det ganska så lungt  med andra ord,

Hör med häppnad det va ett tag sedan jag va ute och festade nu faktiskt, vad har hänt?? Neee men jag gör så mycket andra roliga saker på helgerna istället, man måste ju varriera sig lite så nästa gång jag går ut blir det förmodligen dubbelt så kul eftersom det va ett tag sedan:)

Idag kommer nog sarah hem:D om det inte blir i natt är lite osäker på exakt vilken tid faktiskt hoppas att flygresan går bra å allt annat också för den delen=) vill ju träffas snart ju....



Hejsålänge!


Lyxigt

Tänk redan torsdag och slutet av november=), tiden bara rinner iväg BRA!

Igår jobbade jag kväll så det bliv inte mycket till fritid dessa dagar precis kom hem vid 22 snåret och lagade mat sen va det hopp i säng direkt,.

Ikväll ska jag ut och äta med tjejerna vet inte riktigt vad vi ska äta någonstans eller vilka vi är men ähh det fixar ju sig,  Längtar tills på Lördag D och jag ska fira våra lilla 4årsdag som va förra veckan men att bo på hotell och gå ut och äta på kvällen egentligen bara för att komma bort lite och ha det mysigt tillsammans så Nyköping av alla ställen ska vi till=) På söndagen ska det vara någon julskyltning och lite julmarkander som vi kanske ska gå på med tror att det kommer bli super mysigt=) Vi har Jaccuzi på rummet och kommer få frukost på sängen lyxigt va;)



Man måste lyxa till det lite ibland och bry sig om varandra och fira de tillfällen man har tillsammans det är ju toppen mysigt tycker jag iallfall... Så jag ska försöka ha det som tradition att fira de tillfällena som man kan göra!


Viskar en bön

God morgon, lite sovmorgon idag skönt!

Men man hinner inte göra speciellt mycket iallfall duscha och äta frukost typ... sen är det dags att dra till tåget igen, å jag längtar så tills min resa nu ska bli skönt att komma bort till värme å avkoppling vill åka nu!!

Igår blev det ingen chocklad dopp:( vi åkte iväg och handlade en massa mat sen köpte vi en sallad på Mac Donalds :S Wooopps jag kommer aldrig igång ed mitt nya tränings"liv" det är som att jag inte riktikgt orkar/vill... men ne nu måste jag skärpa till mig, men jag tror att jag inte riktikgt har viljan på något konstigt sätt så det är det som sätter hinder just nu det har varit en mycket händelserik höst både för mig och mina nära och kära.. tror att allt som bara kan hända ha hänt både positiva saker och negativa saker=),

Men snart är det Jul såå hemma hos mig så spelas Peter Jöbacks Julskiva åå jag tycker dom är så fina speciellt låter viskar en bön.."har en massa minnen till dessa låtar och känslor som gör att jag säkerligen tycker extra mycket om den skivan"


Denna gamla skiva är det,... Någon mer som tycker om dessa låtar??



Ne nu ska jag ta en snabb sminkning innan jobbet,

Chocklad dopp


Muma på lunchen idag gick jag och unnade mig något som såg riktikgt gott ut, fick se dessa hemma hos Åsa förra veckan som hon hade fått ifrån mickis tror ja:) Å jag som älskar chocklad var ju bara tvungen att köpa likadana.. Detta är tydligen chocklad med Kanel/kadimumma och Chili/havsalt som man ska stoppa ner i varm mjölk:)


ser ritkigt smaskigt ut!


ne nu ska jag springa till tåget åå njuta av min choklad sen;)




Världens krångligaste tvättstuga

Vi måste va världens krångligaste tvättstuga:( Igår tänkte D och jag äntligen ta tag i den där stora högen som vi har haft.. Men när tvätten är färdig då ska det ju vara så smidigt att bara slänga in kläderna i torktumlaren eller iallall vissa kläder underkläder iallfal.. Men va störande det är när den sätter igång och så tror man att den ska funka men EJ, våra kläder är fortfarande fuktiga, haha neee vi trycker inte in något fel program vi har haft ner många som har visat oss för det trodde jag också ibörjan.. Så har vi ringt till våran hyresvärd å han säger att inget är fel... men Joooo något fel är det antingen på mig eller på torktumlaren, Har inte kunnat troktumlat våra kläder på dessa två år som vi bott här, något är FEL...

Vi ska ringa hyresvärden imon och be att han kommer å hjälper oss eftersom han säger att inget är fel,, hehe så vi hade våra underkläder hängande i hela lägenheten igår igen!,


    

Nu ikväll så ska daniel hämta mig på stationen så ska vi åka å handla mat måste verkligen bli bättre på att laga mat, inte för att jag inte gör god mat steget för mig är att laga maten har blivit alldeles för mycket köpmat och "tjock" daufgårds köpmat:( icke bra alls! Så nu blir det andra bullar :S...

Drömde inatt..

Så skönt det är men Fredagar, då vet man att man har hela helgen framför sig plus att idag är det sol och lite sådär snö på backen=) det är så fint tycker ja..


Haha aa igår som sagt så va vi ju hos åsa och lilla stellis och emma va me så plus att det är två gravida me så det är mycket barn=), vilket jag tycker är jätte kul men haha aa inatt så drömde jag naturligtviss om barn i natt så fick jag en liten tjej... Woops, inte än va, neee det va ju bara en dröm =) Så daniel du kan vara lugn:P



Toppen kväll

Kom ganska så nyss hemifrån en super mysig tjejmiddag hemma hos Åsa, va jätte kul att träffas allihoppa igen va ett tag sedna nu=) Hon hade gjort jätte goda pajer och glasstårta till efterrätt super gott och mycket trevligt!

Så nu när jag kom hem så va tanken att jag skulle joina daniel i soffan å kolla på Prisen break, men Neej det har blivit så dåligt nu tycker ja så jag struntar i det sitter här och gör min lilla blogg runda istället haha..

Imon är det Fredag det ska bli super skönt, hoppas bara att jag kan göra något skoj i helgen men aa det fixar väl sig alltid..

Tack för en toppen kväll alla tjejerna=)

Sov så gott pusss


En speciell dag idag:)

Idag är det en liten speciellt dag faktiskt, eller rättare sagt dett datumet.. IDAG är det nämligen Daniels och min 4års dag eller va man kan kalla det=)=). Tänk så fort tiden har gått men detta är absolut mina 4 bästa år i hela mitt liv och vill dela så många mer år med Dig Daniel,

Så härligt känsla Han är verkligen världes bästa!



                                                                          haha jag bjuder på ett tunisien puss kort

Novemberljus, jätte mysig slinga:)

Nu sitter man här jobbar kväll, men tiden går fort när man har mycket att göra=) såå det går rätt så bra faktiskt.

I Linköping har dom någon som heter November ljus tror att den staden blev utsedd till sveriges dystraste stad(rätta mig och jag har fel) Så de är en massa ljus uppsatta i träden vid stångån och på stationen a lite överallt faktiskt nu under November månad så ska ni till Linköping snart såå passa på att gå denna slinga det är så mysigt verkligen=)

Annars så idag har jag haft sovmorgon så skönt jag fattar itne jag har börjat bli sååå himla trött på dagarna och kan sova nästan hur länge som hellst jag som brukar vara "lite" morgonpigg, men nee jag vet inte va det är förmodligen är det det dystra vädret och den mörka årstiden som orsakar detta haha sså jag är nog INTE ensam,

Hade ett mycket välgörande talk med S tidigare jag trampar på mig själv-- så nu ska jag ta tag idetta!

Nee nu ska jag fixa me disken här på jobbet,

lite bilder kan jag ju fixa;)


Bild ifrån "Novemberljus"


Så ser det ut på stationen nu förtiden, visst är det fint:)




Jag på stationen, väntar på sarah.. haha en egobild va längesedan jag tog och la ut:P hahaha


Fika på stan

Kom precis hem ifrån en tur på resebyrån med S så nu vet vi vad alla papper står för, vi hade en massa frågor tidigare som vi nu fått svar på=) känns myckt skönt tack Lynn..

Sen vatt det fika stund påCafé M med tjejerna va längesedan man sågs nu så det va kul men huvudvärken vill inte släppa sååå jag va kanske lite off å seg mot vad jag brukar vara, men that´s life!

Så nu tänke jag burra ner mig i mig täcke med en varm kopp te till ett avsnitt av one tree hill,


Sov så gott allesammans

Rolig kväll


God morgon ännu en ny dag=)
Igår va en toppen rolig kväll när jag kom hem så hade tobbe och Fridaoch daniel varit och hämtat mat på "hallo min vän" det är en pizzeria  hehe.. Så då va det slänga i sig lite mat för att sedan gå till Cloetta center där det va Hockey=) Vill inte påstå att jag är något vidare kunnig eller jätte intresserad av hockey, men det va riktigt roligt så kanske ska bli mera insatt vem vet:) Vi satt på jätte bra platser me så det va en toppen kväll helt enkelt:) Och mycket roligt sällskap..

Åååå Linköping Vann=)


Ikväll så ska jag träffa S vi ska träffa Lynn våran resebyrå kontaktperson så vi ska gå igenom lite med biljetter och våra hotell som vi bokat i Thailand och Indien, vi ska även köpa någon försäkring som är bra att ha ifall något händer det vet man aldrig så bra att ha en bra försäkring så man klarar sig..

Åå nu har jag en kort lunch men måste springa ut i detta piss regn vädret å köpa mig lunch:S... får se till att springa snabbis






Vill dit NU

Ny vecka och ÄNNu närmare tills jag åker iväg till solen värmen åå ledigheten....

Kan inte fatta hur tiden bara rinner iväg nu är det mindre än två månader wooooo så spännande,

S och jag har börjat nu å planera det mesta med vad som behövs tas med i packningen och allt som behövs göras men när  vi kikade på listan insåg vi att inget egentligen ä klart utan allt är bara på börjat hehe..Men det är ju ett tag kvar så det fixar vi! Men visumet är nu äntligen inskickat till Indiska ambasaden så nu ligger det i deras händer.. höll på att gå i krasch det fattades pengar för sarah och mitt kvitto höll på att tuggas upp i kopiatorn här på jobbet...Puhh men nu som sagt är allt fixat och klart med det iallfall..jippi... så nu får vi se om vi blir godkända:S.. men det blir vi.

Nog tjatat om Thailand.. men jag tänker hela iden på det vill komma dit NU NU NU,

Ikväll så blir det att gå på Hockey med Daniel och Frida och Tobbe, Daniel fick några biljetter av någon på jobbet så då får vi passa på att heja lite på Linköping men jag vet inte vilka dom möter:S men det lär man väl höra när hejaklacken börja skrika hehe, jag är inte något jätte stort hockey fan direkt men kan vara kul å göra något=)

nu ska ja sätta igång efter lunchen..


En vanlig söndag

Har precis tagit mig en varm och härlig dusch efter att ha frusit halvt ihjäl..Jag tog mig en lååååång promenad innan men då öppnade sig himlen så då vatt jag lite blöt å kall... burrr fy för gråa regniga eftermiddagar,

Annars så va vi hos H igår och blev bjuden på Pasta Carbonara mums det va riktigt gott så det va verkligen en riktigkt chill kväll slappade rejält denna helgen egentligen inte gjort något vettigt men Gu så himla skönt det kan vara å allvarligt talat inte göra något speciellt men visst det kryper lite i min kropp men det är nyttigt för mig att verkligen ta det lungt å inte göra något:)

Tror inte att jag berättade om förra helgen då vi hade en grekisk afton hemma hos oss det va riktigt lyckad, tänkte juda på lite bilder därifrån:)


 

Det får räcka med bilder för denna gång,


Så skönt me helg

Nu är det Lördag å helgen är här, så skönt!

Idag har jag varit på Biltema tänkte inhalnda ett nytt cyckelhjul har haft punktering nu i två månadet å inte orkat byta däck så nu tänkte ja ta tag i detta, självklart så va just det däcket som jag skulle ha slut så fick åka hem tomhänt:(

Sen så har jag gjort en god gärning släng gamla kläder till räddabarnen i en sådan box det va bra gjort har också legat i bilen i säkert en månad ussch!... så det verkligen skönt att jag tog tag i lite sakier idag haha jaa lite lat är jag nog allt i vissa fall..

Såå nu sitter jag och njuter av musiken ifrån Enya verkligen njuter så himla avslappnande det är att lyssna så har ni inte lyssnat på henne någon gång gå in på Youtube.com å lyssna! man lir helt lugn å härlig

Ne nu ska jag laga mat min stackars D ligger på min spikmatta nu han har jätte ont i huvudet så jag pysslar om honom lite nu me fil å slikmatta så är han snart på fötterna igen.. det är mirakel vett ni


Ne ha en bra helg allesammans....

Denna veckan

Denna veckan har jag haft en ny sambo som har bott hos mig... min älskade S, Daniel va i väg på en "utbildnin kanske man kan säga så då passade sarah på att flytta in hur mysigt som hellst!

Men hjälp va tiden har gått fort vi sa en massa saker vi skulle göra men vi har allvarligt inte gjort något av det. haha vi ska ta änglakort å göra en massa härliga Healing saker där hemma men tiden bara sprang iväg..
Så nu sitter jag här på jobbet å myser med en tablettask å väntar på att Idol ska börja!

Så idag inebar det sovmorron för oss båda så vi gjorde en mys frukost och sen städade jag lägenheten å sen sprang jag till tåget hehe härlig dag va men jag kan lova att det har den varit:)

åå så avundsjuk jag är.... sarabelinda åkte till kamodja igår å ska vara borta i två veckor härligt me semester..

Ne ska fixa me det sista nu inte Idol börjar hhihi... undra vilket tema det är ikväll? hmmm

Va snabbt allt går

Jaa då va helgen över det går så sjukt snabbt,

Va i Nässjö i helgen och firade att morfar fyllde år, så hela släkten va ute och åt och firade=), På kvällen så åkte jag och Bowlade me tjejerna och sen åt vi på Coco thai mums det är så himla gott, så sen blev det Singstar med mycket vin drickande så det vatt visst utgång för min del denna helgen me... jag som hade tänkt att ta det lite lungt denna helgen men man är ju inte hemma så ofta så det va kul att shaka loss me syster och vännerna toppen...

Det är verkligen skillande i Nässjö är det såååå mycket snö och jätte halt på vägarna så där knöglig is gatan som man kanppt kan gå på, sen när man kommer hem till Linköping så är det ingen snö, så skönt tycker ja hihi,, men visst det är jätte fint med snö men jobbigt ändå..

Igår va jag på Bio james Bond med sarah och Håkan, mysigt att hitta på lite saker men filmen va väl inte så bra tyvärr va ingen handling allls bara en massa action alldeles för mycket av det:(:(... men det va mysigt iallfall=)

NE ska fixa mig ska till jobbet









RSS 2.0