Snart Semester!

Nu på Söndag ska min pappa hoppa fallskärm det ska bli kul å se på, han skulle egentligen ha hoppat för några helger sedan men då blev det för dåligt väder så det blev inställt, Men nu så  ser det låvande ut att han får hoppa! Så på Söndag .. Han fick det nämligen av oss i 50års present.. aa shit fattar inte hur man vågar men aa det kanske bara är ja som är en liten "fegis" hehe..


Å ska bli så härligt att gå på semester, å det är snart dags det är bara 3 dagar kvar å det ryktas ju om att det ska bli fint väder mé ;) va kan man mer begära! Men ja vet inte exakt va som kommer att hända än så lite nyfiken kan man allt vara=) men ja har ju några stopp som ja bara måste göra på min semester,, det är ju absolut  måste göra är att hälsa på bosse i hennes nya lägenhet i Malmö och samtidigt hälsa på syster Linda så vi tre kanske kan gå ut å parta lite det kan bli väldigt roligt hehe.. Sen så ska ja hälsa på Daniels mamma som nu under sommaren bor i en stuga på Öland låter kanon mys så det får man inte missa å då tar vi Hanna i Kalmar mé haha bra att alla bor på samma ställe nästan=) Ne men ja tror det kommer bli en bra semester...

Å shit va ja blev förvånad igår på jobbet så jobbar ja ju som vanligt men sen så kommer det ett blombud haha å blommorna va till mig helt chockad:) då va det Daniel som va lite romantisk jätte gulligt gjort.. Tack! 


//Hej hej


Lite små bilder från Midsommar...

 


Haha ja fattade inte hur mna lägger upp bilder så jag fick lägga dom separat! men ja ska öva å öva så ja blir lite bättre...

Midsommar

Jepp då va man tillbaka till verkligenheten igen efter en helt kanon helg me flickorna och vissa grabbar me så klart hehe.. 

Jag fick äran att åka me daniel å Erik, men när vi började åka vet ja inte om det va så mkt till ära tror vi stannade säkert 7 gånger på vägen upp för kisse paus så vi varenda P-fick va det stopp.. så därför tog det väääälldigt långt tid att komma fram men till slut så kom ja fram där genom skogen till våran/emmys stuga "kanon fin och stor"

Hehe där så hade alle å Emmy redan börjat ladda inför våran party kväll.. så ja va ju inte blyg så ja började parta ja me så klart=)  Sen så kom det ändra gänget mé brudarna men dom ville sova:(.... Så vi 3 party pinglorna gick ner för att shaka på camipnsdiscot hehe.. skoj skoj!!

Senare på kvällen så ska Emmy försöka träffa munnen me rödvin gick sådär va hehe.. allt hamnade på hennes nya tröja! "stackarn" Men då kom hon på något smart så hon gick till affären å köpte salt det har hon hört att man ska ta på.. Men hon glömde att hälla vatten på tröjan så det gick sådär va hehe.. Sen skulle vi ta en taxi hem så ja skulle fixa en men ja råkade säga nått till taxichaufförn som han inte gillade så han skrek åt mig sen åkte han iväg Hehe.. vilket liv a shit han måste ha haft en dålig natt eller nått, Men tillslut hittade vi en kanon taxi trodde vi men sen när vi hoppade in i taxin va det värsta Perversa snubben, han började säga att Emmy hade fina ben å grejer så när vi hoppade ur taxin så tände han helljusen värsta skummisen.. blä blä...


Dagen efter så ja då va det ju att inskaffa sit ett paraflax det spö regnade typ hela dagen, men sen på kvällen blev det kanon då så hade vi Party på Emmys stora Altan så vi va uppåt 50 pers jätte roligt, men nu glömde ja grillningen ja vi skulle grilla men alle hälde nästan en hel tändvätste grej på kolen vilkt gjorde att det blev världens brand hehe men vi klarades oss ur den, Sen så kom allt folk å då blev det skoj skoj!

Sen dag 3 va det sol så det blev stranden å spela vollyboll i vattnet så underbart skönt, sen blev det party igen men då va vi på en båt idas bror va där me sina kompisar dom hade seglat dit, kanon mysigt så där satt vi å sjöng och drack champanj, sen fick ja å cilla ett ryck att vi skulle gå in på strand å dansa lite men det va nog fler än vi som hade tänkt det vi stod nog i kö i en timme "suck" jobbigt men cilla hon hade det kul hehe.. Sen när vi äntligen kommer in då försvinner cilla på en gång där står ja själv men som tur va så kände ja lite annat folk där lite eksjö vänner m.m  men sen så kom dansdrottningen Ida å räddade alltihoppa kom å dansade me mig så hittade vi cilla i nått hörn nånstans hehe aa det va kul!  Sen så blir mna ju lite hungrig så ja får värsta idé så ja/vi åker hem å lagar Spargetti å Köttfärsås mmm shit va go den blev ja är fortfarande lite sugen på den, ...

Sen va det bara å vakna tidigt dagen efter å åka hem......


Det va en riktigt kanon helg Å tack emmy för lånet av din stuga även att katten å fisken gick sönder,




Så nu längtar ja verkligen till min semester hoppas ja kommar göra massa skoj å att ja å daniel kommer iväg på våran mys semester...


Nu har ja me skaffat.. hehe

Jepp nu har ja mé gått in i detta:)

Jag skaffade mig en blogg hehe det lät roligt så ja måste ju testa å se om det är något kul, det måste man alltid göra..

Snart blir det att dra me min Pärla till Öland å parta mé flickorna:) Det kommer bli så himla skoj,.midsommar å allt hoppas hoppas bara att det inte regnar blir så himla blött då, men visst vi ska inte vara sånna fridluftsmänniskor detta året så vi ska bo i en stuga så det ska bli skönt ändå!


Bye Bye


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0