Vad jag Tjöt...

Igår kväll satt jag och kollade på "Det okända" tror jag det heter på Tv4+ 2 programm den sista som började kl 20.00 tror ja!  Va det någon mer som kollade på det??

Ååå vad jag tjöt det va så hemkst, kunde inte hålla tårarna borta. Det handlade om ett ungt par på ca 26år som var utomlands och luffade, och hade tydligen en Italiensk granne på deras vandrahem som va helt galen som skrek och herjade, En morgon när tjejen öppnade dörren till deras rum så stod den galningen utanför och hade två stora knivar och så knivhögg han mannen i bröstet så han dog där utomlands.... Gahh så hemskt!

Sen kommer det skumma när tjejen kommer hem så fick hon en helt ny mobil som låg i en karton ni vet helt orörd, efter ett halvår så tänkte hon starta mobilen och börja använda den och då står det ett röstinspelning att någon har "tagit hennes mobil och spelat in något ni vet" INTE ringt in utan spelat inte på själva mobilen. Och det stod ett datum när det va inspelat och då var mannen redan Död.. MEN det va Mannen som pratade in i telefonnen där han säger "vad gör du" vad gör du" vad gör du"... sååå läskigt hon hade ju inte använt mobilen innan och han är ju död sedan två å tillbaka och när det röstspelningen spelades in så var han ju död... hur går det till???

Sen kom ju mediumet och började svara på alla hennes frågor som hon hade då till sin pojkvänn.. å dom va så himla kära å hon fick åka tillbaka till Sverige helt själv utan sin pojkvänn såå himla helst dom hade planerat att förlova sig på fredagen och detta hände på onsdagen så himla sorgligt Detta är ju sant det har ju hänt att han har blivit mördad m.m..

Men hur kom rösten till mobilen så skumt  man  fick till och med höra inspelningen och det lät som han va ansträngt när han sa "vad gör du" läskigt... och så himla sorgligt,

Finns det någon logisk förklaring?? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0