Blandade fester

Jepp då va man här igen, på jobbet alltså every day:) men ja hoppas inte ja måste stanna lika länge som igår, blev nått strul eller nått så ja kom hem vid halv tolv:( usscha usscha....

Ja helgen då hihi ja den va mycket mycket rolig så den kan jag leva på hela veckan låång.. I fredags så slutatade åsa på jobbet känns inte alls så skoj:( men på kvällen vankades överrasknings party:). tjohoo..

          



Vi kom mé pizza å massa cider och öl till jobbet å sen så bar det av till Grand för lite bubbel först det va såå himla skönt , vi fick bara bubbla i en 40 min men hoppsan vi glömde vist tiden så det blev en ahh typ timme kanske men det va ju så härligt ju.. Ja sen så skulle vi försöka få lite make upp då men alla lamporna va typ trasiga så vi vet inte riktigt hur vi såg ut den kvällen HAHA men jaja det blev ju en mycket lyckad kväll iallfall.. Efter det blev det toast harrys så klart;)

Och lite smuggel dricka ner i glasen mintu hihi så det blev drag på det party å dans hela kvällen lång, haha ja sätt aldrig mig på ett tåg när man är lite full och trött ja somnar direkt och ja höll på å missa att gå av i linköping hehe a hade inte varit såå skoj å vakan upp i tranås bara hoppsan hur gick det här till ja shit, men ja lyckades gå av iallfall, det va ju skönt!

sen på lördagen va det bar å gå upp å ladda om då va det kräftskiva som va inskrivet i kalender:P

Ja det va en mkt lyckad kväll det me massa party å KRÄFTOR som är så himla gott tror att ja åt upp nästa alla kräftor själv, mums.. så gott det är



HEHE..

//  tjin tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0